jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 19, 2010 delfi :D nie wiedziałaś? ;-) zmykamy razem:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 19, 2010 już nawet wybraliśmy miejsce;-) tam gdzie pieprz rośnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Styczeń 19, 2010 wiecie co, Hakónce naszej mogło się wiele przydarzyć;) ... ale mnie się coś zdaje , że ją mogła trafić;) http://www.youtube.com/watch?v=JobQAviGb38 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Styczeń 19, 2010 zaczekajcie na mnie tylko księdza przymę i wroce.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Jędruś Ty chyba otumaniony jesteś......Hakóna z Tobą ...szybciej mi kaktus wyrośnie.....Ty byś ją zadręczył....:):):)narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Styczeń 19, 2010 hej, a zeszycik do religi naszykowany;) ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Styczeń 19, 2010 już podpisany..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HAKÓNA Napisano Styczeń 19, 2010 A już Ci Jędrula gdzie pieprz rośnie!!! Ty fantasto Ty !!! A może tak jeszcze sypnąć ci solą pod....:P :) ;) Jeeeeeeeeeszcze nieee! jeszcze nie zabrałam się stąd definitywnie. Mam parę spraw do załatwienia;) Powitać jaśnie wielmożnego naszego Gniewuniuńka miłego!:):):) dobrze że jesteś ale wiesz co chłopaku tak czułam ze Twoja nieodecność to dołek jakiś.... i wyobraż sobie że wcale nie sądziłam że to wyłacznie moja domena. Wydaje sie Tobie że mam się za kogoś wyjątkowego ? Ze zdanie i uczucia innych nic dla mnie nie znaczą? że jak coś palnę niczym gołab o parapet to pózniej mnie to nie gryzie? wrecz przeciwnie. Nie mam na swój temat najlepszego zdania i proszę nie oponować bo sama wiem lepiej. A nie piszę tego żeby się użalać nad sobą i wyłudzać od Was słowa otuchy pisze bo być sobą to primo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 19, 2010 hako ?:D mnie solą:-) mam nadzieję,że także i chlebem? no cóż;-) jeśli będziesz chciała tu bywać nie zabronię, ja tam jak zniknę to zapadnę się jak w tonie.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Hakóna rozjaśnij mój umysł.....bom mocno zaniepokojona.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HAKÓNA Napisano Styczeń 19, 2010 Delfinko Twój umysł jednym z jasniejszych! A niepokoić się Tobie nie potrzeba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HAKÓNA Napisano Styczeń 19, 2010 Gniewko niejednokrotnie dałeś mi do zrozumienia że mnie znasz... zatem powiedz jakim cudem coś trafić mnie mogło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Styczeń 19, 2010 oponować, a gdzie tam;) skoro sama powiedziałaś że wiesz lepiej Hakónko;) a to znaczy że fajna z ciebie dziewucha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Hakónka wybacz ale nie kapuję? powiedziałaś że znam Cię...albo że dałem to do zrozumienia...hmmm, nie bardzo kojarzę jak...ale może to wynik ostatnich wędrówek po dolinach:) najpierw jedno: żartowałem sobie z tym filmikiem, iz może jakś strzała pasji albo amorka mogła Cię trafić, i pewnie ugrzązłaś w marzonkach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HAKÓNA Napisano Styczeń 19, 2010 Taaa jasneee teraz nie rozumiesz. Domyślam sie po czemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Gniewko Ty się tu nie zastawiaj dolinami......:):) Hakóniu już jarzę o co chodzi.....a sprawy musisz uporządkowac...zawsze należy zostawić po sobie porządek.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Styczeń 19, 2010 a ja się nie domyślam;) ale dopóki mi nie wyyyyyyjaaaaaśnicie dziewczyno odpowiedniooo dobrze bo długaaaaśnoooo i pooowollli - bo ja nie jarzę jak świetlówa:) to Cię się nie wypuści:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 19, 2010 delfi już ma rozgrzeszenie:-)...był u niej ksiądz hako także była u spowiedzi:-) Teraz proszę się przyznać kogo lubicie?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Gniewko a cofnij Ty się wspak.....to zajarzysz....przecie TY dawno tu nie bywał.....:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Andrzej za kogo Ty mnie masz.....czy Ty myslisz,że ja taka grzeszna...na pewno nie "święta",ale nie trza mi księdza w domu do rozgrzeszenia ....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 19, 2010 ...skoro przyszedł, u mnie także był ;-) ,,świętych" coraz mniej?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HAKÓNA Napisano Styczeń 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=07j2TujInPw&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 19, 2010 ...a jeśli mówimy o grzechach odpowiedzcie mi proszę:-) która miłość jest bardziej grzeszna? ta niespełniona? czy spełniona?:-) http://www.youtube.com/watch?v=n0F7E56H8rA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Styczeń 19, 2010 no trochę racji bo nim przyjdzie wiosna może się okazać:) że nie jednego dopadną http://www.youtube.com/watch?v=uMcUZ05UCwI&feature=PlayList&p=11535A0B6C8D6385&playnext=1&playnext_from=PL&index=58 i poczuje wtedy cieplutkie w sercu... http://www.youtube.com/watch?v=XJF-7AYpySw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HAKÓNA Napisano Styczeń 19, 2010 Andrzej napij sie soku jakiegoś czy cuś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 19, 2010 a masz?:-)jeszcze nie mam tej wyciskarki:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Andrzej wybacz ale mówisz tyle o medyce niekonwencjonalnej...i wyciskarki nie masz?...Hakóna ma rację ćwiczenia albo sokowirówa i soki na to zimno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Styczeń 19, 2010 albo Jędrek może tak... http://www.youtube.com/watch?v=KgRY2Xg7Zww :) to dobrze robi.....uwierz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Gniewko:)czy Twój zapłonnik zadziałał ,jeżeli nie to zróć się do Hakónki o pomoc....Hakóniu rozświetlisz Gniewka jak zajdzie potrzeba:) powiedz ,że tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HAKÓNA Napisano Styczeń 19, 2010 Aaaaaa ja sama juz cała głupia jestem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach