Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość HAKÓNA
Niesamowity bard poeta! w reczitalu na zamku.....:)

uff, przyznam szczeże-że mnie zmrażało w te wasze dysputy odchodzące...no ale cóż, Delfinka ślad swój pozostawiła i może jak lody stopnieją to i z przebiśniegami się pojawi:) no zresztą jak niektóre lwy lubią hasać po śniegu to i ona nie powinna się go bać:) a dzień mi minął ślissskooo;) jak słyszałaś ostry ślizg, krzyk i łomot ;) znaczy się że to ja wyprawiałem piruety w środku miasta:) http://www.youtube.com/watch?v=W4gvxUlGNAs&feature=related :)

Gość HAKÓNA
Nie gadaj!!! :) toż to to Twoje wrzaski były??? :) azali przystoi to wać panu takim barytonem ludzi z nienacka przestraszać?!?!;) A tak! żebyś wiedział zima nie jest mi nie miłą ! ale tesknię już do zapachu wiosny mmmm :) Skąd u Ciebie sarmackie zacięcie? chylę czoła..

Gość HAKÓNA
przepraszam 🌻

Gość HAKÓNA
Gość defekt mozgu
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) troche sie nudzilam:D:D

Gość asaasaasa
czy niepewność po obu stronach to jest TO ;-)? o czym każdy marzy?:-)

Gość HAKÓNA
Heeeloooo Gniewko :) miłego wieczoru Tobie również. Delfinka to osoba godna podziwu! jej silna wola imponuje mi a niezłomność charakteru sprawia że czuję się taaaaaaaaaaaakaaaaaaaaa malutka! Tęsknię za nią ale po dogłębnych przemyśleniach muszę to zostawić tak jak jest...:( Nie jestem pewna czy Delfinka🌻 była by dla mnie taka wyrozumiała jak TY. dla Ciebiehttp://www.youtube.com/watch?v=Qo7zEMnq3dY raz jedyny w życiu widziałam live tęczę potrójna! to było w 97 roku(cud że pamiętam) :)

:-)nic takiego ,kiedyś na działce w lesie w tych latach także widziałem, a ostatnio na lotnisku w mieście w którym mieszkam w roku ubiegłym.:-)

Gość HAKÓNA
Nic takiego???? a weeeez Jędrek!Znasz sie na tęczach jak koza na Allegro:) A na lotnisku to pewnie jakaś sztuczna ściema była.....;) zatem już chyba ok rozumię to nic takiego..

no jedni widzą gwiazdy wokół głowy a inni tęcze;) ...no jak się człowiek uderzy to nie jedno obaczy;) a z tą tęczą Hakóniu to rzeczywiście cudo;) i muszę Tobie na słowo uwierzyć, bo takie coś to chyba tylko raz w życiu się zdarza, jak mnie widok gór spod Krakowa...hmmmmmm:):):)