Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traditional dress aa

Powiedzcie mi jak jest na dzisiejszych osiemnastkach...

Polecane posty

Mam 17 lat i zostałam zaproszona, a nienawidzę upijania się i w ogóle, wiecie. czy tak jest na każdej takiej imprezie? :(

Gość dagggg
Hm, nie na każdej - zdecydowanie. Zależy od tego ile osób jest zaproszonych, jakie są to osoby i w jakim miejscu ma się odbyć impreza. Ja jestem w klasie maturalnej, "osiemnastkuję" od 1.5 roku i jest ok. Sama zorganizowałam swoją 8nastkę na 80 osób i nie było wielkiego pijaństwa ani żadnych ekscesów z tym związanych. Zależy od towarzystwa i od tego jak będzie się bawić. Nikt też nie każe Ci pić. Jeżeli nie masz ochoty to nie pijesz - proste (to jest normalne i często spotykane, bo bez alko też można) :) Ważne jest tylko, żeby dobrze się bawić, bo wtedy osoba organizująca imprezę czuje się najlepiej :)

o, dziękuję, że mi odpisałaś :) ja zawsze odmawiałam, kiedy mnie zapraszali, ale teraz pomyślałam, że może czas się przełamać i pójść. ale bałam się i boję bardzo tego pijaństwa i jakichś ekscesów właśnie. ale miło, że dodałaś mi otuchy :)

Gość qqrqqqq
a co sądzicie o tym, że 8stka jest organizowana w hotelu???

:O mi imprezy w hotelu jakoś źle się kojarzą... :O

Gość dagggg
W jakim sensie w hotelu? W pokoju, apartamencie czy po prostu w restauracji? Byłam kiedyś na 8nastce w hotelu właśnie i było fajnie :P Tam przynajmniej jest kompetentna ochrona, co nie zawsze się zdarza. traditional dress aa idź na tą imprezę i baw się dobrze :) ! Kto się nie bawi ten nie żyje naprawdę ;) a przynajmniej raz na jakiś czas TRZEBA (jak mówi moja babcia) ;)

tylko, ze ona tak późno w nocy... :( al może masz rację... dziękuję! :) 🌼

Gość qqrqqqq
nie wiem wlasnie jak to dokladnie jest ;/ wiem tylko ze w hotelu i jakos dziwnie ... ;//

Gość dagggg
To pewnie w restauracji..hm

Gość qqrqqqq
o tej ochornie nie pomyslalam ... jestes pewna ze zawsze jest? jakos tyle sie slyszy o tych pigulkach gwaltu, ze sie tego boje ;/ :(

Gość dagggg
Powiem Wam, że lepiej być na 8nastce w hotelu niż w jakimś klubie czy gdzieś. Jak jesteś na 8nastce w wynajętym klubie to niepożądany ktoś może wejść (dlatego ważna jest ochrona), jak masz tylko wynajęty stolik to już w ogóle jest niebezpiecznie.. ale spokojnie. Poza tym w hotelu jest też personel oprócz ochrony.

Gość qqrqqqq
no tak racja ... dzieki daggg 🖐️

Boże, a ja kompletnie nie umiem tańczyć... :D

Gość dagggg
Nie ma sprawy :) ! Sama mam dzisiaj 8nastkę przyjaciółki, niedługo jadę pomóc jej w przygotowaniach. Bawcie się dobrze ! :)

oo, to miłej zabawy :) i dziękuję:)