Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilumotylek333

jestem w 8 miesiącu ciąży i wybrałam dla mojego synka imię mikołaj

Polecane posty

Gość lilumotylek333

Co o nim sądzicie???

Gość Mnie się podoba mikołaj

Gość szcęściara
ja też mam to imię w rezerwie gdy będzie chlopak:)

Gość fwfwrf
O czym? O szczególnym związku między 8 miesiącem ciąży a wybieraniem imienia Mikołaj?

Gość poległam na miejscu
piękne imię i zwykle chłopcy nim obdarzeni to zywe srebro, także czeka cię dużo pracy przy upilnowaniu młodego ;)

Gość fwfwrf
Też poległam. No proszę, osobowość i charakter dziecka możesz sobie wybrać dzięki imieniu. Co to, dzień świra dzisiaj?

Gość lilumotylek3333
fwfwrtf czy tym podobne coś, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to wogóle się nie wypowiadaj... (żal)

Gość poległam na miejscu
;) znam 4 sztuki, wszystkie takie były :classic_cool:

Gość fwfwrf
Takich ciekawostek to do powiedzenia nie mam i mieć nie będę. A ty myśl nad tym co czytasz, motylku, bo ci się mózg lasuje.

Gość hytuna
09:34 [zgłoś do usunięcia] poległam na miejscu piękne imię i zwykle chłopcy nim obdarzeni to zywe srebro, także czeka cię dużo pracy przy upilnowaniu młodego Tekst dnia!!! :D Jak dziecko jest zbyt ospale albo leniwe po prostu zmieniamy mu imie, jak zbyt zywe jak nasze potrzeby - zmieniamy mu imie! I po co sie trudzic calym procesem wychowawczym? Wystarcy nadac odpowiednie imie :D

Gość AAAAAAAA1111AAAAAAAAAAAAAAAAAA
okropne imie moze dlatego ze kojarzy mi sie z jednym malym mikołajem ktorego nie lubie

a mi sie podoba . mialam pradziadka o tym imieniu i bardzo go lubilam , mojego kuzyna syn tez ma tak na imie i mi sie na prawde podoba

Gość poległam na miejscu
fwfwrf, hytuna panienki radziłabym nauczyc sie czytac ze zrozumieniem i zwykle chłopcy nim obdarzeni to zywe srebro, ZWYKLE nie oznacza: tylko i wyłącznie, na pewno, masz gwarancję że itp. ja znam 4 sztuki, każde dziecko jakie znam takie było. A jak już koniecznie chcecie się czegoś czepić to czepcie sie tramwaju :P

Gość campari34
a mi się nie podoba będą wołali mikołajku podrap mnie po jajku

Gość hytuna
fwfwrf, hytuna panienki radziłabym nauczyc sie czytac ze zrozumieniem i zwykle chłopcy nim obdarzeni to zywe srebro, ZWYKLE nie oznacza: tylko i wyłącznie, na pewno, masz gwarancję że itp. Panienko :D chlopcy to ZWYKLE male rozrabiaki, niezaleznie czy maja na imie Mikolaj czy Antos :D Moze napisz nam jacy ZWYKLE bywaja chlopcy obdarzeni innymi imionami :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A moze napisz mi jakie imie nalezy dac aby ZWYKLE taki chlopiec byl nadzwyczaj inteligentny? :D

Nie podoba mi się. Kojarzy mi się z gościem, który przynosi w grudniu prezenty. Dzieciom zawsze trudno zrozumieć dlaczego ich kolega nazywa się tak jak on. Zresztą samemu dziecku też. Może Jezus?

Gość poległam na miejscu
hytuna A moze napisz mi jakie imie nalezy dac aby ZWYKLE taki chlopiec byl nadzwyczaj inteligentny? w twoim przypadku to awykonalne, IQ to w większości sprawa genetyczna, więc raczej twoje dzieco... hm :P A swoją drogą jakbys popracowała 20 lat w przedszkolu czy szkole to także pokusiłabyc się o generalizacje dot. imion

Gość hytuna
hytuna A moze napisz mi jakie imie nalezy dac aby ZWYKLE taki chlopiec byl nadzwyczaj inteligentny? w twoim przypadku to awykonalne, IQ to w większości sprawa genetyczna, więc raczej twoje dzieco... hm A swoją drogą jakbys popracowała 20 lat w przedszkolu czy szkole to także pokusiłabyc się o generalizacje dot. imion :D:D:D Kiepsko ci riposty wychodza, marniutkie :D:D:D Problem polega na tym, ze moj syn jest tysiac razy inteligentniejszy od ciebie. I kulturalniejszy :D Przynajmniej nauczony jest nie generalizowac :D i nie kieruje sie w zyciu jakimis dziwacznymi uprzedzeniami. Mam nadzieje, ze ty nie uczysz w przedszkolu dzieci. Biedactwa, od razu, na dzien dobry pani je zaszufladkuje ze wzgledu na imie jakie nosza. Odpusc sobie, to co napisalas nie bylo zbyt inteligentne i tyle :D