Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyyyyyymiotuję

jak można coś takiego podać na weselu?! zdjęcie

Polecane posty

Gość ghyrtaweo
schabowy,szynka,pieczone udka to tez zabite zwierze...tez wymiotujesz jak to widzisz? a swinka wyglada smakowicie...mniam,mniam:)

Gość omg zawsze chcialam sprobowac
pieczonego prosiaka, a wy hipokrytki tylko nie rzygajcie na widok udek i skrzydelek ;P

Gość zwyyyyyymiotuję
nie jem mięsa od kilku lat. a widok szynki mnie nie obrzydza aż tak bardzo, bo wybacz, ale jednak inaczej wygląda na stole plaster szynki, a inaczej cały prosiak z jabłkiem w pysku i kaszą w brzuchu...

Gość pfff inaczej wyglada
dobrze wiesz co to jest, po prostu lubisz ladnie przykryte klamstewka, zreszta jezeli ktos jeg wege to niech go brzydzi ale jak wpierdala codziennie kotelet to niech nie zgrywa mimozy

Gość swoja droga to wesele nie bylo
wegetarian tylko normlanych ludzi ;P im sie podobalo a pod jedna obronczycnie nikt nie bedzie robil wesela;P

Gość tokohama
jakby coś takiego wnieśli na weselu, w którym ja bym uczestniczyła, to autentycznie opuściłabym sale. jako wegetarianka nie mogłabym wytrzymać z "tym" w jednym pomieszczeniu. choć oczywiście ni e jestem z tych, co to drą się na innych za jedzenie mięsa i produktów zwierzęcych.

Gość dla ciebie blache
a ty co wczoraj sie urodzilas czy cie w buszu gdzies chowali????na wiekszosci wesel jest prosiak prostaczko

Gość zwyyyyyymiotuję
na stolach było dość jedzenia, na tyle, że na "atrakcję wieczoru" nikt specjalnie się nie rzucił. i nie ja jedna byłam zniesmaczona. widziałam minę osób, które wyszły w trakcie konsumpcji atrakcji, a wróciły po jej wyniesieniu. jest wiele innych sposobów na zabłyśnięcie przed gośćmi.

Gość dsfgh
widzisz skarbie plebeliusze opychaja sie na weselech martadela w panierce udajaca schabowego zagryzajac kiełbasa zwyczajna. klasa wyzsza moze pozowlic se na frykasy ... ale tego nei załapiesz

Gość ale panstwu mlodemu najwidoczn
iej najbardiej ten przypadl do gustu ;p w koncu to ich wesele

Gość zwyyyyyymiotuję
nie na większości wesel "prostaczko", bo mam dużą rodzinę i sporo znajomych, na weselu jestem średnio dwa razy w roku i pierwszy raz spotkałam się z prosiakiem. i uwierz mi - nie jestem jedyna, której się to coś nie spodobało.

Gość a nie mortadela moze
a swoja droga mortadela jest jednym z lepszych wloskich przysmakow i ksoztuje calkiem sporo tu gdzie mieszkam ;P

Gość nanui
mięsko z takiego świnia jest bardzo dobre mimo wszystko :) mogli darować sobie głowe albo jakoś lepiej wizualnie to przygotować :o

Gość
Widok jest okropny, cena powalająca ale mięso pierwsza klasa

Gość idz wpiedalac soje
;P

Gość zwyyyyyymiotuję
ale ja nie twierdzę, że mięso było nie dobre. jak ktoś lubi to niech je, na zdrowie, ale żeby tak to podać?! wnieść prosiaka na salę?! wiesz jak zareagowały dzieci na widok "prosiaczka bez oczów"?

Gość wole tego prosiaka mmmm
tobie moge zostawic jablka ;) nadajesz sie do zarcia resztek ;P

Gość cheaterspy jestes
lesba sie podjarala nam za bardzo :)idz wyliz jakas cipke to ci przejdzie:)

Gość xdfgcbhcjm
faktycznie można zwymiotować :( obrzydliwy widok :(

Inaczej wygląda schabowy w panierce czy plaster szynki, a inaczej świniak w kaszy. Może to hipokryzja wpierdalać szynkę, a brzydzić się pieczonym wieprzem, ale szynka wygląda po prostu estetycznie, nie ma oczu, nosa, ani ust! Fuuuuj

Gość nuinui
tylko ,że to normalne danie jest... Prosiak pieczony i tyle bardzo dobre mięso polecam : ) A dzieciom nic nie będzie :) Ja miałam 7 lat jak na moich oczach prosiaka zabijali, że o kurach i kaczkach nie wspomne ... więc ludzie nie przesadzajmy z tą nadwrażliwością :D :) Właśnie jak się nie podoba prosiak trzeba było zjeść jabłka... :)

zwyyymiotuje ale właśnie o to chodzi ,cala atrakcja w tym,że jet to tak podane. Na wielu przyjęciach właśnie tak się robi.Mozna podawać w taki sposób dzika , świnię i zazwyczaj cieszy się to bardzo wielkim powodzeniem. danny decoy jeżeli nie masz nic konkretnego do powiedzenia ani związanego z tematem to się lepiej nie wypowiadaj wcale albo nabijaj sobie posty gdzie indziej

Gość addaaaaakerr
i jeszcze te sztuczne ognie wbite w kark.... :( no kurwa zajebista atrakcja wieczoru :( po chuju fest :( chyba młodzi nie mieli innego pomysłu na zapadnięcie gościom w pamięć... oooooooo po takim czymś to ja bym długo pamiętał wesele. jako najobrzydliwsze :O

Gość zwyyyyyymiotuję
no jakoś ja nie zauważyłam, żeby cieszyło się to wielkim powodzeniem. chyba tylko w wielkich miastach, gdzie ludzie nie widzieli żywego prosiaka, a "mleko jest ze sklepu".

Gość cheaterspy jestes
od kiedy to lesby takie prymitywne sie zrobily?chyba ciezko ci znalezc kolezanke ostatnio i sie frustrujesz hahaha na wsi pewnie malo takich zboczonych suk....