Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyyyyyymiotuję

jak można coś takiego podać na weselu?! zdjęcie

Polecane posty

he he niby to teraz modne :P. jakies dwa lata temu byłam na weselu i kiedy wjechal prosiak para młoda wstala he he he :D nigdy tego nie zapomne:)

Gość ppppppppppppppoooooooo
to co to za para młoda,nie wiedzieli co będzie na ich weselu???????????????????/

Gość pomarańcz-psedud
a gdzie ty możesz uciec niby???/

oj różnie bo mad dużą rodzinę porozrzucaną po całej Polsce i jak jedni to mieli i się spodobało to poszło hurtowo;) Pierwszy raz chyba w Końskich w województwie bodajże Łódzkim( nie wiem) a teraz to i na Zagłębiu, na Kielecczyźnie, Opolszczyźnie...dużo tego ;)

Gość bosheeee ludzie sa
jebnieci jednak. Etyka czy moralnosc to pojecia juz tylko historyczne. Przypomina mi sie film Greeneway'a "Kucharz zona zlodziej i kochanek" czy jakos tak, gdzie podobnie zaserwowano cialo ludzkie. Jestesmy juz od tego niedaleko. Ludzie sa coraz bardziej nienormalni a przerazajace jest to, ze czesc spoleczenstwa przyjmuje to bez zdziwienia i ma w dupie, a nawet sie takimi potwornosciami bawi. Kurwa, ludzie, obudzcie sie! Wkrotce zatrudnicie sie w obozie koncentracyjnym bo tam dobrze placa i przeciez to nic takiego. Swiat gnije od srodka. Zaczynam sie bac co bedzie nastepne...

Gość popros aby przeslala Ci
" widziałam minę osób, które wyszły w trakcie konsumpcji atrakcji, a wróciły po jej wyniesieniu" pomijam wyglad prosiaka i walory smakowe , ale takie wychodzenie z imprezy tylko dlatego ze wniesli prosiaka , pozostawia wiele do zyczenia i nie swiadczy o zbyt wysokiej kulturze tych osób :O:O

Gość Następne będzie marynowane
dziecko. Powoli wszyscy się przyzwyczajają do makabry i nikogo nie rusza, najwyżej sobie potem beknie.

Gość serial polski
To zrozumiale ze pieczony swiniak nie musi uderzac w estetyke kazdego bo byc moze widok nie jest mega zachwycajavy ale ludzie!!!!!Co wy tu piszecie?haha porownujesz pieczone ze swiniaka do ludzkiego ciala?a juz z tymi obozami to do konca cie ponioslo.szczyt hipokryzji ten temat....gdyby to jeszcze sami wegetarianie sie wypowiadali...

Gość jesz codziennie to samo
tylko zrobione w innej formie kurczaka tez sie brzydzisz jak jest w calosci upieczony?a udko samo to juz ok? co za barany

Ej to wy jesteście jacyś nie teges... Jak można porównać pieczone prosie... do marynowanego dziecka?? Prosaki zawsze się jadło, je i jeść będzie po to są do cholery hodowane!!! rzeczywiście wielki upadek moralności że ludzie jedzą wieprzowinę:O

Gość szacunek do zwierzat....
do danny cos tam----nie moj drogi/moja droga kozaczkow jeszcze nie mam jesli Ciebie to akurat interesuje....ale co w tym zlego kupić skórzane buty (bo do tego pijesz) skoro ta skóra i tak pochodzi z już martwej świni,którą ty w postaci szynki jadłeś na śniadanie a w postaci kotleta na obiad? nie widze w tym nic złego...no chyba,że ktoś kupuje futro na ktore zabijane sa setki norek tylko dlatego,żeby bylo fajne futerko...ale zeby zrozumiec ta subtelna roznice trzeba potrafic myslec abstrakcyjnie czego Ty jak widac nie potrafisz...

Gość serial polski
hehehe powinnas na stosie splonac!ci ktorzy sie tak wielce oburzali z pewnoscia nigdy nie ruszyli miesa a jak juz to tak jak ktos napisal-szyneczke ulozona w kwiatuszki na rozowym talerzyku wkrecajac sobie ze urosla w zaczarowanym ogrodku dobrej wrozki swinki

Gość ot tak sobie
Droga autorko! Ciesz się że wojny i głodu nie zaznałaś, bo jeszcze sama byś takiego biegającego prosiaczka złapała i żywcem go pożarła, aż by się uszy trzęsły. Tak skomentowała to moja babcia.

Chwale a i dziękuje kucharka ze mnie bardzo dobra chodź u siebie nie mogę sobie pozwolić na takie eksperymenty kulinarne jaki bym chciała ;) ale mam rodzinę na wsi więc smak wszelkich zwierząt hodowlanych jak i ich przyrządzenie nie jest mi obce:D Bo bardzo mi przykro jeśli pozbawię kogoś złudzeń ale niektóre zwierzęta trzyma się tylko po to by je puźniej zjeść :D

Gość Ludzie są już całkiem
chorzy na mózg. Jak można być tak pozbawionym wyobraźni i poczucia estetyki, o współodczuwaniu już nie wspomnę. To chyba jakiś idiota zaprojektował. NIe pomyślał chyba, że tam mogą być dzieci i wrażliwsze osoby, jak spojrzałam na to zdjęcie to sama zamarłam, a różne rzeczy już widziałam z prosektorium włącznie. Tylko nienormalne osoby moga się bawić w ten sposób cudzym zamasakrowanym bądź co bądź ciałem. Można jeść mięso, można nie jeść, ale taka "zabawa" dowodzi totalnego braku kultury i prymitywizmu oraz braku poszanowania dla gości weselnych. Ja bym z mojej imprezy natychmiast to wyrzuciła i od cateringowców zażądała zwrotu pieniędzy. Czy oni w ogole konsultują menu ze zleceniodawcami???

Gość obyczaje sie rozluzniaja
Niedlugo zaczniemy podawac pieczonych ludzi. Najpierw skromnie, odpady ze szpitali po amputacjach, potem tych z wypadkow, a pozniej zaczna sie polowania na bezdomnych... Brzmi absurdalnie, ale czyz nie jest absurdem to, co ogladamy na tym zdjeciu? Ktos chcial zadac szyku pokazujac swinie z wylupanymi oczami? Nawet jezeli mial to byc pseudo-artystyczny happening to i tak wskazuje, ze proces rozkladu moralnosci jest juz daleko posuniety. Te rzeczy dzieja sie powoli ale nie zatrzmuja sie na tym etapie, tak jak w czasie 2 wojny doszlo az do powstania obozow zaglady. Poczatki byly bardziej delikatne i powoli przyzwyczajano ludzi do coraz wiekszych okropnosci, az staly sie norma.

Gość 4444444t
chodzę często na wesela na wsi, ale nigdy, przenigdy niczego podonego tam nie widziałam :O ludzie na wsi nie są przeciez jacyś mniej wrażliwi niż ci z miasta. co za dyskryminacja :O

Gość Ja tez bywam na wiejskich
weselach i nie ma tam takich okropnosci! Zgadzam sie ze nie wszyscy ludzie ze wsi sa swirami! Na tym weselu albo ktos od cateringu zrobil sobie ponury dowcip albo para mloda ma dziwne poczucie estetyki. No coz, taka beda mieli droge zycia jak ja sobie rozpoczeli, osobiscie pogonilabym z widlami jakby ktos mi na weselu aka "niespodzianke" sprawil.

Gość oł maj gad
ja pierdolę, jak można wjechać na weselną salę ze świniakiem z wyprutymi oczami?! wcale się nie dziwię, że część gości wyszła. zrobiłabym to samo. nikt by mnie nie zmusił do oglądania TEGO, a już na pewno do udawanej euforii. tfuu :O

tu nie chodzi o to ze ludzie się brzydzą że mięso zostało podane, ale w jakiej formie ono zostało zaserwowane !

Gość szedrxcgtfhj
dokładnie - a forma jest obrzydliwa :O bleeeeeeeeee :O wstyd dla pary młodej :O

Gość beatka sdsd
ale same prostaki się tu oburzaja :D nie widzieliście prostaka bo widocznie innych par nie było na to stać, co nie znaczy że sa gorsze za to wy pokazujecie niszę umysłowa i społeczna burząc sie na prosiaka :) idźcie wpierdalać soję :) pasza dla tych prosiaków jest lepsza niz to co jedza wegetarianie a fu :P

Gość azsdxtfgh
"może i pycha, ale forma podania obrzydliwa" dokładnie! i chyba o to autorce postu chodziło. obrzydlistwo :(

Gość troche konsekwencji
mozna byc wegeterianinem , nie jesc miesa, ale i nie nosic skorzanych butów, paskow, torebek. Czy kotlet czy cala swinia to juz bez roznicy, nie badzcie zaklamani. Mozna nie chodzic na wesela, jesli wiadomo,ze nie beda wegetarianskie, to najprosciej.

Gość serstdxcfjgn
jezu, ale tu nie chodzi o to, czy ktoś je mięso czy nie je, czy nosi skórzane buty czy nie. tu chodzi o to jak to wygląda!!! a wygląda to po prostu nie smacznie.

Gość FACET TO SFINIA
A GDZIE MOZNA SOBIE UKROIĆ?