Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex za kase

spotkania sponsorowane

Polecane posty

Gość MAX 22
To nie prostytucja to po prostu charakter. Jak jej to odpowiada i w pełni się realizuje w tym zawodzie to widać do tego posłannictwa się urodziła. Najważniejsze ze jest dumna i szczęśliwa , lata szybko miną i przynajmniej będzie miała co opowiadać dzieciom i wnukom. Jak weszłaś w ten biznes to przynajmniej zarób na swoją starość bo ZUS Ci emerytury płacić nie będżie. A przyszłemu mężowi wmawiaj że jesteś cnotliwą tylko na koniu cnotę straciłaś i tez chłop będzie dumny. Powodzenia i dobrych interesów.

Gość Aronius
Ale trzeba mieć sieczkę we łbie, żeby nie widzieć kto to jest prostytutka. To taka pani co za pieniądze oferuje sex. Jak przespałaś się z facetem za pieniądze to jesteś prostytutką i możesz sobie to nazywać jak chcesz. Powiedzmy ze jesteś prostytutką amatorką, he he. Ale spokojnie, każda profesjonalistka była na początku amatorką :-)

Gość nicoleee
Prostytutka, dziw**( czy jak tam zwał) w burdelugdzie przychodzi facet i musisz to znim zrobić, nie masz wyboru, poprostu jestes jak jakiś przedmiot. W sponsoringu możesz sobie wybrać kolesia, nie musisz tego robić jak nie chcesz. Czasami liczy się rozmowa a czasami coś więcej, wydaje mi się że jeżeli jakas dziewczyna chce to zrobić i 2 stronom odpowiada taki układ to czemu nie, a te wszystkie osoby które wyzywają te dziewczyny w głębi duszy zazdroszczą im łatwych pieniedzy, tylko nie każdy ma odwagę by zacząć. Takie jest moje zdanie, ale każdym oze mieć inne

Gość gość
takie troche płytkie myślenie.... prostytutka - kobieta której płaci się za sex... czyli jeśli chłopak dziewczynie kupuje prezenty lub mąż żonę utrzymuje to jakby nie patrzeć również jest PŁACENIE za usługi seksualne (między innymi oczywiście) co jeśli oboje są wolni ale nie tworzą związku i facet utrzymuje kobietę lub odwrotnie to co? prostytuują się? Dulszczyzna i mocherstwo proszę Państwa:) Każdy ma wolną wolę i robi co chce i na prawdę nie nam oceniać :)))

Gość gość
a takie tam galerianki co to dają d**y za nowe ciuchy, tel komórkowe czy jakieś inne świecidełka? czemu właśni tak pieszczotliwie się nazywają a też czerpią z tego korzyści materialne

Gość PięknaOna
Tak, ja też miałam taką przygodę, trwała kilka tygodni, niestety wrócił do Danii (w Polsce był w sprawach zawodowych) teraz chciałabym też kogoś podobnego poznać ale obawiam się że takie szczęście ma się tylko raz, ten facet był mega zadbany, kulturalny, i co najważniejsze z gestem, o nic nie musiałam go prosić, wkładał mi kopery do torebki więc spotkania z nim były bardzo komfortowe, dodam tylko że była to moja pierwsza taka przygoda, ogłosiłam się za namową koleżanki na PiekneiBogate.pl i nie żałuje, chociaż nie ukrywam, nie sądziłam że ostatecznie zdecyduje się na taki układ

Gość on 34
piękna skąd jesteś i w jaki wieku

Gość gość
Podaj @ moze sie dogadamy

Gość gośćiiu
skąd jesteś?

Gość muzen
Witam Rafal 47 lat a ja bardzo lubie starsze panie zawsze mie pociagaly i fascynowaly i bardzo lubie uprawiac seks ze starsza pania obecnie szukam pan niezaleznych dobrze sytuowanych kture zechca wspomodz finansowa w zamian oferuje czule namietne pieszczoty i goracy namietny seks muj mail mareckim082@gmail.com

Gość gość
Tu nie ma kobiet