Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesden krok od zdrady

zona po malym spieciu postanowila mnie dzisiaj ukarac i nie chce sie kochac

Polecane posty

mowi ze nie zasluzylem na sex ale czy ona zdaje sobie sprawe ze kreci sobie sama bat na dupe.To juz kolejny raz

Gość lusesitka
a dlaczego sama sobie kreci?

Gość pffffffffffffffffffffffffff
A ty jesteś zwierzątkiem którym kierują tylko popędy...

troche nie rozumiecie ale ona robi to na zasadzie kary.Moze czas ja ukarac?!

troche nie rozumiecie ale ona robi to na zasadzie kary.Moze czas ja ukarac?!

Gość hahahhahaha
jasne, zrób to jak najszybciej. Być może już tak pozostanie, bo potem już możesz nie mieć do kogo wrócić. We łbach się przewraca chlopom z tym seksem. Im się wszystko należy. :D:D

Gość trtgfd
zwal se konia . Masz reke

Gość Lateks
przynajmniej se nie osmrodzisz kutasa

tak kurwa.to wy tylko gadacie on sie nie stara on tego nie orobi on taki itp.Siedzicie i tylko byscie chcialy brac i oceniacie!! To wam sie popierdolilo w tych glowkach puchu marny

Gość hahahhahaha
Samczyku...nie irytuj się! Znajdź lepiej sposób na podejście do żony. Na żądanie to staje tylko..... autobus.

Gość po co odrazu zdradzać
Następnym razem ty jej odmów jak będzie chciała,

Gość fazasa
Cześć! Chciałbym się z wami podzielić moja ostatnim zdobyczą. Otóż każdego dnia staram sie znaleść adresy na rózne darmowe gadżety wysylane przez internet w celach reklamowych. Znalazłem super hiper wypas adres w którym można zdobyc począwszy od koszulki poprzez mp4 skonczywszy na telefonie komórkowym i monitorze. Na początku byłem negatywnie nastawiony ale jak wysłali mi w przeciagu 2 dni koszulke zacząłem zbierac punkty na coś wartościowszego i tak wczoraj dostałem monitor 19 calowy. Zapraszam wszystkich! https://cokupic.pl/zaproszenie/Maestro-M5 Korzystajcie!

Gość a może po tym spięciu
ona nie ma po prostu ochoty na seks z tobą?

Gość klussseczka
Ty no ciezko sie zmusic do seksu z kims na kogo jest sie zlym. Nie dziewie sie jej zupelnie.

jakim zlym,co ty gadasz kobiecino.jak co sobota robie dzis obiad,jak przyjedzie od siostry to sie zdziwi:)podam na tacy serek wiejski :D i niech zapomni ze naprawie jej zasowak w torebce- ma prawo bolec mnie glowa i nic nie robic :d

jeszcze beszczelnie sie smiala wychodzac ze musze dostac kare a wiem ze sama ma ochote ale bardziej panuje nad tym niz ja.

*bezczelnie :)

Gość a może jest tak
Jeśli stawiasz kobietę na piedestale i próbujesz ochronić ją przed "wyścigiem szczurów" - to jesteś męskim szowinistą. Jeśli nie pracujesz zawodowo i robisz za "gospodynię domową", jesteś maminsynkiem. Jeśli pracujesz zbyt wiele, to znaczy, że nie masz dla niej czasu. Jeśli pracujesz zbyt mało, jesteś nicponiem i obibokiem. Jeśli ona ma nudną i monotonną pracę z niską pensją, to jest wyzysk. Jeśli ty masz nudną i monotonną pracę z niską pensją, powinieneś ruszyć swoją leniwą du.. i znaleźć coś lepszego. Jeśli awansujesz przed nią, to jest faworyzowanie. Jeśli ona awansuje przed tobą, to jest wyrównanie szans. Jeśli mówisz, że ładnie wygląda, to jest molestowanie seksualne. Jeśli zachowujesz spokój, to jest to męska obojętność. Jeśli płaczesz, jesteś mięczakiem. Jeśli tego nie robisz, jesteś nieczuły. Jeśli podejmujesz decyzję bez porozumienia z nią, jesteś szowinistą. Jeśli ona podejmuje decyzję bez radzenia się ciebie, to znaczy, że jest wyzwoloną kobietą. Jeśli prosisz ją o coś czego ona nie chce zrobić, to jest dominacja. Jeśli ona chce tego od ciebie, to jest przysługa. Jeśli ona podoba ci się w samej sexownej bieliźnie, jesteś zboczeńcem. Jeśli ci się nie podoba, jesteś homoseksualistą. Jeśli każesz kobiecie wydepilować nogi, jesteś seksistowski. Jeśli tego nie robisz,nie warto się dla ciebie starać. Jeśli dbasz o siebie i swój wygląd, jesteś próżny. Jeśli nie dbasz, jesteś prostakiem. Jeśli kupujesz jej kwiaty, pewnie piłeś. Jeśli nie kupujesz, to znaczy, że w ogóle się o nią nie troszczysz. Jeśli jesteś dumny ze swoich osiągnięć, to jesteś zarozumiały. Jeśli nie jesteś dumny, to znaczy, że jesteś zakompleksiony. Jeśli boli ją głowa, to jest to po prostu ból głowy. Jeśli ciebie boli głowa, to znaczy, że jej nie kochasz. Jeśli chcesz TO robić zbyt często, jesteś maniakiem seksualnym. Jeśli niezbyt często - masz inną kobietę