Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Man7i

Pomóżcie mi a ja pomoge wam !!!

Polecane posty

Gość Man7i

Witam otworzyła sie bardzo Ciekawa stronka w której można wymienić punkciki zdobyte na owym serwisie na nagrody.. Chodzi o to że za każde zalogowanie sie na stronie dostajemy 2 pkt na odpowiedź na jakieś banalne pytanie w ankiecie od 2 do 10 punktów... Za granie w mini gierke która wyskauje po rejestracji sie na stronie do 60 pkt ..Punkciki szybciutkow pwadają.. i wcale nie trzeba zbierać ich długo aby wymienić na nagrode... ja jestem na tym serwisie od 4 dni a już uzbierałem na oryginalną gre... ale wole poczekać ze 2 miechy i zgarnąć X-boxa 360 :) I teraz prośba do was.. Ubiegam sie o konto Vipa.I aby je dostać potrzebuje zaprosić jeszcze 15 sób... Co daje mi konto Vipa... Otóż daje mi podwajanie puntów x2 i t-shirt gratis. Kit z T-shirtem ale zalerzy mi na punkcikach..Chcesz pomóc ? a także zostać userem na tym extra serwisie ? Nic prostszego jak przeslij mi swój e-mail na PW a wysle Ci zaproszonko na stronke.Wiecej informacji na gg 8121593 lub na PW zapraszam ... bo naprawde warto :) PS : to nie jedna z kolejnych ściem z jakimi spotykacie sie w internecie pozdrawiam wszystkich

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować