Gość Man7i Napisano Październik 10, 2009 Witam otworzyła sie bardzo Ciekawa stronka w której można wymienić punkciki zdobyte na owym serwisie na nagrody.. Chodzi o to że za każde zalogowanie sie na stronie dostajemy 2 pkt na odpowiedź na jakieś banalne pytanie w ankiecie od 2 do 10 punktów... Za granie w mini gierke która wyskauje po rejestracji sie na stronie do 60 pkt ..Punkciki szybciutkow pwadają.. i wcale nie trzeba zbierać ich długo aby wymienić na nagrode... ja jestem na tym serwisie od 4 dni a już uzbierałem na oryginalną gre... ale wole poczekać ze 2 miechy i zgarnąć X-boxa 360 :) I teraz prośba do was.. Ubiegam sie o konto Vipa.I aby je dostać potrzebuje zaprosić jeszcze 15 sób... Co daje mi konto Vipa... Otóż daje mi podwajanie puntów x2 i t-shirt gratis. Kit z T-shirtem ale zalerzy mi na punkcikach..Chcesz pomóc ? a także zostać userem na tym extra serwisie ? Nic prostszego jak przeslij mi swój e-mail na PW a wysle Ci zaproszonko na stronke.Wiecej informacji na gg 8121593 lub na PW zapraszam ... bo naprawde warto :) PS : to nie jedna z kolejnych ściem z jakimi spotykacie sie w internecie pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach