Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka i tylko tyle

przed godziną dowiedziałam się że noszę pod sercem 3 małe szczęścia!!!

Polecane posty

Gość hvgfdeuigvn
ja bym się załamała słysząc taką widomość! wiadomo z jednej strony szczęście wielkie ale z drugiej jak już ktoś wyżej napisał wszystko razy 3! nie tylko to co dobre to co złe też!! gdy jedno zachoruje w momencie zarażą się pozostałe będą się wzajemnie denerwować ciągnąć za włosy wyrywać zabawki, nieustanny płacz krzyki i bałagan... Trzeba mięć stalowe nerwy żeby to wytrzymać więc z całego serca życzę Ci powodzenia i oczywiście gratuluję ;)

Gość różowy kocyk
oj powodzenia powodzenia bo będzie Ci potrzebne i to bardzo ;D klaudia patrycja weronika dawid mateusz kuba ;)

Gość xuxhxnb
HEHE ALE MASZ PROBLEM... IMIONA DLA MALUCHÓW TO NAJMNIEJSZE ZMARTWIENIE. a tak w ogóle to moje serdecznie gratulacje !!

O Boże!!! :D Ja nie wiedziałabym płakać czy się cieszyć ;) Ale to powód do radości i szczęścia, chociaż lekko nie będzie na pewno. Ale jak twierdzi moja mama "Mama to takie zwierze, które wszystko zniesie" :D Dużo zdrówka Wam życze i powodzenia!!!

Gość rolka olka
Dziwi mnie twoja infantylność, bezmyślnośc, brak wyobraźni. Będziesz mieć trojaczki, super gratulacje, ale chyba trzeba w ogóle nie mieć pojęcia o dzieciach żeby martwić się brakiem wybranych imion i szukać rady na kafe.. Dziewczyno martw się teraz raczej żeby dzieci urodziły się zdrowe i nie za wczesnie, bo napewno urodzą się wcześniej. Zacznij zbierać kase, bo będzie ci jej duzo potrzebnej a po urodzeniu trójki długo nie wrócisz do pracy. Pomyśl lepiej jak zorganizujesz sobie opiekę , mieszkanie jak przemeblujesz itd....

haha super :) imiona .. mi sie podobaja Anastazja, Kaja, Nicola a dla chlopakow Jedrek, Szymon i Sebastian

Gość gfaafafafad
tez bym sie zalamala slyszac takie wiesci.... Ona nie wie co pisze,a te bzdety o szczesciach bokiem i..łzami jej wyjda....

Gość gdfgdfhd
gratuluje 3jnego szczescia! jesli chodzi o imiona moja rada jest tylko zeby nie dawac oklepanych bo w klasie bedzie 10 juli natalek kas asiek i magdalen moje propozycje: marysia aniela, rozalia, hanna, justynka dla chlopca janek jasiu franek marek adas

Gość marysia i jaś to fajktycznie
nie oklepane teraz imiona. są równie popularne jak julka i kuba.

dziękuję za ratulacje i za zainteresowanie. jak to ktos napisał że imiona to najmniejszy problem??? wiem o tym ale też są ważne. Ktoś pisał o tym więc uspokajam kupuję z mężem większe mieszkanie, jestem pod opieką dobrego specjalisty, opiekować moimi dzziećmi będę się ja bo do pracy nie mam zamiaru iść bo mąż zarabia wystarczająco dużo ;) nowe mieszkanie dostosujemy do 3 maluchów a depresji mieć raczej nie będę bo nie mam do niej predyspozycji ) pytałam tylko o imiona ale dziękuję że się tak wszyscy martwią ;) ;) A osoba która napisała że usunęła by problem żal mi Ciebie dziewczyno bo nie masz pojęcia jakim wielkim cudem i szczęściem jest mieć dziecko

Gość uo matko mam nadzieje
ze masz dobrego chlopa, ktory nie wypnie sie na obowiazki ojca i bedzie sie z toba dziecmi opiekowac... Jak nie to juz uderzaj na pielgrzymke do babc i dziadkow bo na pewno beda ci potrzebni...

Mój mąż jest wspaniały i cieszy się chyba nawet bardziej ode mnie ;)

Gość mneimniana
magdalenka i tylko tyle--maz zarabia i to wystarczajaco duzo....mozliwe,ze tak jest ,nie zaprzeczam,ale na razie jestescie tylko we 2,wiec wydaje Ci sie,ze kasy macie mnostwo.Ur.dzieci ktore (pfu,pfu,odpukac,zycze Im zdrowia)będa przechodziły najzwyklejsze choroby,bedą rosły etc.wiec i tej niby duzej kasy bedzie Wam brakowało,bo jednak 3czki sa ur.w jednym czasie,wiec potrzeba wszystkiego potrojnie i to od razu,nie tak jak np.ktos ma dziecko rok po roku.Bedziecie czerpac pomoc i to duzą od swoich bliskich i nie tylko finansową.

Gość mneimniana
magdalenka i tylko tyle--Twoj maz sie cieszy,Ty tez,no bo co Wam innego pozostało jak sie nie cieszyc.Ale jednak w hgłębi serca Ty i On macie duzo watpliwosci i strachu.

Gość ToJaaaaa
magdalenka i tylko tyle Gratuluje Ci potrójnego szczęścia!! Zobaczysz dasz rade!!! Zdrówka życze :)

Gość ciekawe czy wszystkie
są tej samej płci i czy będą jednakowo wyglądać :D Lepiej niż bliźniaki :D

Gość taaa wszystkie piszą
że to cos wspaniałego...tylko zaloze się, że chyba żadna nie chcialaby byc w takiej sytuacji (ja nie)...:P w kazdym badź razie tradycyjne gratulacje i powodzenia!

Gość fjbefd
No pewnie,ze żadna nie chciałaby byc na miejscu autorki.Nawet jak autorka dowiedziała sie ,ze 3 bedzie miała,to w pierwszym momencie ani ona ,ani jej maz nie skakali do gory,tylko mieli ponure miny i nikt nie przekona mnie(nawet autorka)ze było innaczej.

Gość a ja bym tam chciala
mam już dzieci i chciałabym. Pierwsze dwa lata wyjęte z życiorysu ale potem sama radość. Wiadomo, ze utrzymanie dzieci kosztuje ale są też plusy: jedna ciąża jeden poród dzieci będą się rozwijać świetnie w domu tak ze niepotrzebne im w zasadzie przedszkole bo mają grupę rówieśniczą. takie dzieci są zazwyczaj grzeczne. z największych minusów napisałabym, ze przy trojaczkach praktycznie nie ma szans żeby wszystkie dzieci urodziły się super zdrowe. Nie mówię tu ze koniecznie muszą być ciężko choler ale nawet takie pierdoły jak rehabilitacja przy słabym czy wzmożonym napięciu przy trojce naraz może być bardzo uciążliwa.

Gość rgrg
O rrany... Gdybym to ja dowiedziała się o trójce, chyba bym się pocięła. A w każdym razie na pewno zobiłabym coś drastycznego.

Gość wkliiwfweee
gratulacje! dla dziewczynki: Agatka dla chłopca: Sebastian :)

Gość 3 agatki lub 3 sebastianów
ja proponuję: Karolina Sabina Zosia a dla chlopca Tomasz Nikodem Dominik

Gość bajeczka77
Autorko gratuluje ci z calego serducha to poprostu wspaniala sprawa.:-)i nie wazne ze wszysto razy 3 dacie rade wspolnie z mezem:-) NATALIA,OLIWIA,OTYLIA BARTOSZ,DOMINIK,GRACJAN duzo zdrowka---pozdrawiam serdecznie.

Gość wkliiwfweee
to było dla jednej dziewczynki i dla jednego chłopca ale czemu nie, jak 3 chłopców: Seba, Sebuś, Sebastian a dziewczyny: Agatka, Agata, Agacia :P

Gość roxa252
Ja tez Ci serdecznie gratuluje ,ale widze że nie omineły Cię komentarze pełne jadu :( Niczym się nie przejmuj ,dbaj o siebie i maluszki :) Pozdrawiam serdecznie

Gość mati2
serdecznie gratuluję potrójnego szczęścia ;-) dziwi mnie reakcja forumowiczek, które na siłę próbują przekonać autorkę, ze to nie szczeście tylko problem, kłopot...przecież autorka jest szczescliwa i to jest najwazniejsze, a rade sobie napewno da, widać, ze jest pełna optymizmu...a co to jej wina, ze nosi pod sercem trojaczki?przeceż ona na to wpływu nie ma wiec zamiast ją negować to lepiej pochwalcie ją, ze chce te szkraby wychować, a nie jak inne matki urodzi niechciane dziecko i wyrzuca na śmietnik...

Gość być może cos wspanialego
ale nie chcialabym sie o tym przekonać osobiscie :classic_cool:

Gość mamateżmnoga
gratuluję, ja jestem mamą bliźniaków:D Gdybym była w ciąży z trojaczkami to w moim mieście, żaden lekarz nie podjąłby się prowadzenia ciąży - tak mi powiedział mój gin. Poczekaj aż zaczną się ruszać - super uczucie:D

Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia i gratulacje ;) Bardzo podniosły mnie na duchu i nikt ani nic nie wmówi mi że to co mnie spotkało to nieszczęście!! Bo to coś wspaniałego i uważam nawet że to cud który nie zdarza sie zbyt często ;) Czuję się fantastycznie i jestem bardzo szczęśliwa ;)