Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolita25

Jestem za wysoka

Polecane posty

Drogie koleżanki Jestem za wysoka. Możecie to uznać za prowokację ale ja tak myślę. Mam 163 cm wzrostu. I przy wszystkich czuje się wielka. a zwłaszcza przy takiej małej Oli ona ze 150 cm i wszyscy ją lubią za jej wzrost. No ja zawsze chodzę taka sulona z ugiętymi koilanami i zabiera mi to z 5 cm ale to i tak za mało. Cały czas czuje się wielka...:( Tak mi żle z tym moim wzrostem... Xle się czuję przy nauczycielce kiedy ja jestem od niej większa to jest okropne

Mam 163 cm wzrostu" :D :D :D dobre ;) a wzrost liczysz stojąc na stołku czy w pół metrowym dole ? :P

Gość marcin barcin
ooo, kolejny mały pasztet zakłada temat żeby się dowartościować :D dla mnie idealna dziewczyna to ok. 170-175 cm

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
Faktem jest że dziewczyny przeważnie są niskie. Ja mam niby "tylko" 170 cm, ale nosze bardzo wysokie obcasy i czuję się przy innych dziewczynach jak żyrafa. Naprawdę bardzo mało która sięga mi wzrostem lub jest wyższa. Ale... dla mnie to uczucie jest swietne! Ja uwazam że im osobnik jest wyższy tym bardziej "dominuje" nad grupą.

Gość Zapominalskiiii
Małe są śliczne i kobiece? :O Dla mnie to pokurcze i zupełnie niezauwazalne szare myszy. Kobieta powinna mieć przynajmniej te 165 cm.

Gość tttttttttttcsgadg
Ja mam 190 cm i nie wyobrażam sobie być z kobieta poniżej 170 cm. Nie podoba mi się tak wielka róznica wzrostu. Małe kobiety są dla małych facetów.

Kobieta powinna mieć przynajmniej te 165 cm. to według Ciebie,faceci wolą z reguły małe kobietki...bo te wydaja im sie kobiece i uległe

Małe kobietki przyznaje sa śliczne i kobiece" przedstaw mi definicję kobiecości ? i wyjaśnij mi proszę dlaczego niska może być kobieca i śliczna a wysoka już nie ? jestem ciekaw ....

faceci wolą z reguły małe kobietki...bo te wydaja im sie kobiece i uległe" a to twoje spostrzeżenia ? czy może wyczytane zdanie z tygodnika "Mały świat kobiet " :P

Gość Zapominalskiiii
"Kobieta powinna mieć przynajmniej te 165 cm. to według Ciebie,faceci wolą z reguły małe kobietki...bo te wydaja im sie kobiece i uległe" Nie wiem jakim cudem doszłaś do tego wniosku. Przynajmniej 165 cm to znaczy że powinna być dość wysoka lub średniego wzrostu. Czy faceci wolą małe kobietki? Moim zdaniem nie. Jak jestem z kumplami w klubie to każdy startuje raczej do średnich i wyższych, bo takie są zjawiskowe. A co pociągającego jest w kobiecie 155 cm? Jej nawet nie widać.

Regres nie mówie ze wysoka juz nie moze byc kobieca, ale z doswiadczenia wiem ze faceci boja sie wysokich kobiet i dlatego wybieraja niskie,nie mowie ze tak zachowuje sie wszyscy ale wiekszosc,czesto stykam sie ze stwierdzeniem ze kobieta która ma wiecej niz 175 cm to nie kobieta

Gość Zapominalskiiii
Kobieta mająca 180 cm albo więcej to już przesada, ale gadanie że faceci lubią małe jest bzdurą. Nie lubią małych. Najfajniejsze są takie ok. 170 cm

Gość 678678678
Tego typu tematy są głupie. To tak jakby grupa grubasek pisała że faceci tak naprawdę lubią otyłe. BUJDY! Faceci lubią dość wysokie i szczupłe dziewczyny. Dla mnie osobiście malutka kobieta w obcasach wygląda żałosnie (bez obcasów jeszcze gorzej).

ale z doswiadczenia wiem ze faceci boja sie wysokich kobiet i dlatego wybieraja niskie" a te doswiadczenia , to czasami nie opowiesci kolezanek z wizyt w sobotniej dyskotece ? kto ci takich bzdur naopowiadał ? ze faceci wybieraj a niskie ? jak jest koleś zyciową fajtłąpa i nie ma nic do powiedzenia nic soba nie reprezentuje to i moze poleci na taka co siedzi w kacie i ledwo ją widać w rogu sali ... bedzie dla niego łątwym kąskiem to są totalne bzdury co prawisz osobiscie mam 189 cm i nie wyobrazam sobie bym nie miał śmiałosci do wysokich kobiet ... a wysoka nie oznacza 163 cm .... dla mnie wysoka to 175 cm :D

wiem ze faceci boja sie wysokich kobiet i dlatego wybieraja niskie,nie mowie ze tak zachowuje sie wszyscy ale wiekszosc," odrzucona proponował bym zmienić znajomosci i poszukać innych facetów na kumpli :P

Gość ja bo kto iny
163?Dziecko z czym ty tu wyskakujesz. Ja mam 170 i chciałabym byc wyzsza a Co ma powiedzieć moja kolezanka która ma 16 lat i ma 187 cm? Ona może się uzalać ze jest za wysoka ale nie ty z tym swoim 163.

Gość madziatttt
163 cm. za wysoka? :D

Gość wwrrereer
ja mam 170 cm i chcialabym mieć z 5 cm więcej nie jest to dla mnie kompleksem, tylko uwazam że wysokie kobiety są cudowne :) dlatego noszę tylko wysokie obcasy

nic soba nie reprezentuje to i moze poleci na taka co siedzi w kacie i ledwo ją widać w rogu sali ... my tu rozmawiamy o niskich i wysokich kobietach, z twoich wypowiedzi wynika ze mała kobietka to nieśmiała cnotka siedzaca w kacie a wysoka to brylujaca na parkietach diva a jak by zamienic wysoka z niska? to ta wysoka siedzaca w kacie była by warta Twojej uwagi??

jamam 175 i moge powiedziec, ze jestem wysoka, a Ty autorko jestes niska.i nie mowie tego zlosliwie:) jesli w ogole ten temat to nie provo. p.s. chyba zaczne nosic obcasy, why not?:P

jamam 175 i moge powiedziec, ze jestem wysoka, a Ty autorko jestes niska.i nie mowie tego zlosliwie:) jesli w ogole ten temat to nie provo. p.s. chyba zaczne nosic obcasy, why not?:P

Gość ggfgf
Faceci lubią długie nogi i jest to niezaprzeczalnym faktem. Mała nie może mieć długich nóg, dlatego faceci nie lubią niziołków.