Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellotatar

ktora sukienka?

Polecane posty

Gość die biene maja
Ja bym wzięła tę drugą. Podobno w czarnych na wesela się nie chodzi i masz trochę spłaszczone piersi w niej, a w tej jasnej za to masz ładny dekolt.

Gość stanowczo numer 2
w tej jasnej wygladasz korzystniej...czarna ma dziwny kroj i poszerze ci biodra....do tego te falbanki na dole i splaszczony biust do gory....stanowczo nie....w tej jasniejszej twoja figura wyglada znacznie lepiej....a tak poza tym nie wypada mlodej kobiecie zalozyc czerni na wesele....

Gość ja tez stawiam na dwójke
jak zobaczyłam to 1 zdjecie to masakra, masz takie wielkie biodra w niej ze szok

Gość hellotatar
hehe a wiecie co ja myslalam ze bardziej nie wypada isc na wesele z takim dekoltem ale faktycznie chyba lepiej wygladam w tej jasnej:)

Gość karoolek......................
ujme to tak , ale sie nie obraz , ta pierwsza jest dla starej baby - mnie sie nie podoba , druga - tak

Gość moje 5 groszy dodam
w czarnej wygladasz fatalnie, wogole sukienka koszmarna jest, w drugiej moze i troche frywolnie, ale na wesele sie nadaje, przeciez i tak bedziec mila cos na gore, bo jest chlodno, wiec gdybys poczula sie niekomfortowo to narzuc cos na ramiona i juz

Gość bllleeeeeeeeeeeeeeee
obie paskudne wiesniackie..masz lustro w domu wogole?