Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona22

Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość zmartwiona22

Dziewczyny pomóżcie Bardzo się denerwuję. Ostatnio mój chłopak zadowalał mnie pieszczotami. Tego dnia tylko on mnie zadowalał a nie wzajemnie. Nie bylo kontaktu z jego członkiem cały czas miał spodnie na sobie, tego dnia nie miał też wytrysku. Cały dzień spędziliśmy razem : byliśmy w szkole na spacerze a poźniej poszliśmy do mnie do domu i i przysneliśmy na godzinke. Potem mnie pieścił. Czy jest możliwe aby dosżło do zapłodnienia w taki sposób??? Czy jest możliwe żeby ktoś zostawił plemniki gdzieś i pożniej moj chłopak dotknął tego miejsca i te plemniki mogłyby przeżyc na jego dłoni??? Bardzo się stresuje!!!

Gość Adelinka
To jest mozliwe... bardzo nawet, to ty nie wiesz ze plemniki nie gina bez powodu? a mył ręce? jak nie to są szanse na zapłodnienie... jak zobaczysz ze spóznia ci się okres to zrób test...ale masz jakieś 69% na wpadkę

Gość alfabetagama
"Czy jest możliwe żeby ktoś zostawił plemniki gdzieś i pożniej moj chłopak dotknął tego miejsca i te plemniki mogłyby przeżyc na jego dłoni???" Jezuuuuu zacznij przykladac sie do lekcji biologii.jesli 'ktos' nawet zostawil plemniki.,to nie byly one w stanie przezyc czy cie zaplodnic.

Gość Adelinka
alfabetagama Przestań ja wkręcac zazdroscisz ze ma szanse zostac mama :D