Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Annxxx15

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Witam wszystkim zdaje sobie sprawe z tego ze taki temat pewnie byl juz milion razy ale piszac go zalezy mi na tym byscie mnie dobrze zrozumieli i ja was. Otoz mam taki problem bo wydaje mi sie ze jestem w ciazy... przez pare dni mi sie spoznial okres i mialam tylko plamienia dzisiaj byl juz normalny 3 dni temu zrobilam test i wyszedl nagetywnie z chlopakiem kochalam sie dobre pare tygodni temu byl to stosunek przerywany, rano bylo mi niedobrze ostatnio ale nie wymiotowalam .... ale dla pewnosci wolala bym wiedziec czy jest taka mozliwosc ze zaszlam w ciaze? Wiem ze na sex w moim wieku jest za wczesnie i jak narazie to mam naucze bo mam przez to wiecej stresu niz to wszystko warte. Ale mimo to prosze o odpowiedz

Gość ilka_66
to że jesteś w ciazy jest bardzo realne. w twoim wieku powinnas sie zabezpieczyc a nie liczyc na stosunek przerywany. nie pisze tego ze zlosliwosci. poczekaj jeszcze pare dni i powtorz test.

Gość msieha
Możesz być w ciąży to nie wykluczone, mówisz że wykonałaś test ale wyszedł negatywnie , ja gdy robiłam test to też 1 wyszedł negatywnie , dopiero jak powtórzyłam test za parę dni z porannego moczu to wyszły 2 kreski.... Powtórz test i idź do ginekologa...