Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna po przeprowadzce

Komu brakuje przyjaciół i nudzi się sam w domu?

Polecane posty

ja się lekko zamotałam, bo robię 3 rzeczy w jednym czasie, ale to jak zwykle... 1. rozmawiam z Wami 2.oglądam film o układzie warszawskim 3, czytam książkę i można dodać, że chwilami bujam w obłokach... taki mały koniec świata czasem nam się przydaje... chociażby po to, aby docenić to co się ma? 'Słona herbata, musisz wziąć się w garść... zaproponowałabym spacer, ale niestety przy takiej pogodzie to odpada... a miało być słońce i planowałam iść na spacer do Łazienek... kosmitka mam nadzieję, że mi wybaczysz, że Cię nie zauważyłam na forum każdy jest mile widziany :)

Kosmitka, a Ty czemu taka samotna? Nie to ze mną coś nie tak. Po prostu masa sztucznych problemów. Nie wiem.. Dziewczyny ja się powoli zmywam, muszę wyjść z domu, bo zwariuję. Na ulicy chociaż nie będę ryczeć, co chwila.

nie możesz tak mówić... każdy z chęcią Cię wysłucha... czasem wystarczy wtrącić się do rozmowy... powiedzieć o tym co nas gryzie...

Słona herbata powiem Ci to co mi powiedział mój promotor kiedy byłam załamana, bo 3 miesiące przed obroną nie miałam nic, dosłownie nic, poza jakimś tam pomysłem na pracę "NIE MA CO SZUKAĆ SOBIE PROBLEMÓW, NIE MA PO CO ICH TWORZYĆ, BO TO ZABIERAM NAM MASĘ CZASU" więc ja się do tego stosuję :) może Ty też powinnaś zacząć? miłego spaceru :) ja dziś posiedzę w 4 ścianach...

może dlatego, że śmieszy Cię coś innego? masz inne potrzeby i pragnienia? przecież każdy jest inny, z wiekiem człowiek ma inne podejście do ludzi i świata... może po prostu potrzebujesz czasu?

albo nie chce mi sie gadac bo mysle po co i co z tego mi przyjdzie dopiero jak sie napije czuje sie soba, chyba jestem skazana do konca zycia na picie

alkohol jest tylko ułudą czegoś lepszego? świat wtedy wydaje się zupełnie inny, ale tylko na chwile... potem to wszystko znika, jak bańka mydlana... trzeba szukać swojej własnej drogi, z sercem i rozumem... wiem, że gadam głupoty, ale jakoś mnie znów tak tknęło...

Gość dalawala
jak Ci się nudzi to zobacz mój opis na moim gg!!! TWOJA MEGA SZANSA !? - sprawdź opis na moim gg: 7229997 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!! TWOJA MEGA SZANSA !? - sprawdź opis na moim gg: 7229997 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!!

Gość orbitta
Witajcie ja nie mam przyjaciół i czasem jest mi smutno tak jak dziś ...;(

ja nie jestem w stanie Ci pomóc, musisz sama zastanowić się nad tym czego oczekujesz od życia i ludzi...

Gość mkmk
przyjaciele ech to ciekawa sprawa mialam ich wielu dosc wielu potem zachorowalam, operacja kregoslupa, rok lezenia plackiem, raz na pare mc smsy pt.jak zdrowie:) i tyle zadnych odwiedzic, zadnych telefonow, po jakims czasie zerwanie kontaktow ze man wszyscy!!, powtarzam wszyscy przyjaciele znikneli!! totalnie wszyscy a ja sie wylaczylam z zycia tylko na rok;) teraz wracam do zdrowia i czuje pustke i samotnosc wokol oni pognali wlasnymi sciezkami-studia,praca nie wiem mnie ci ludzie juz nie obchodza;)