Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plywaczka motylem

Nie traktuje mnie powaznie ?

Polecane posty

Gość plywaczka motylem

Zapytalam : "Zalezy ci?" Odpowiedzial : " Przeciez nie jestem zakochany" Znamy sie niecale 2 miesiace. Nie chcialam wiedziec czy mnie kocha, ale czy traktuje mnie powaznie. Faceci sa podli ... Wczesniej mowl, zebym nie tak nie angazowala ...myslalam, ze moze rzeczywiscie chce mnie stopowac dla mojego dobra.

Gość to nie on jest podly ale ty
glupia i naiwna, zejdz na ziemie, zycie to nie brazyliska telenowela

Gość plywaczka motylem
tzn ? Nie wiem co masz na mysli.

Gość to nie faceci sa podli
to kobiety sa glupie niestety na czym ma mu zalezyc - mozesz wyjasnic? na tobie? w jaki sposob? kolezenski? tylko przyjazni sie po nim spodziewalas, tak? o mmmajn! dziewczyny sa beznadziejne :O

Wczesniej mowl, zebym nie tak nie angazowala ...myslalam, ze moze rzeczywiscie chce mnie stopowac dla mojego dobra. No to o co ci chodzi, czego ty oczekiwałaś? On wcale nie jest podły, ostrzegł Cię, zebys sie nie angażowała, a ty odrazu sobie wymyślasz bóg wie co:o:o:o

Gość plywaczka motylem
Np na tym,ze naprawde chce mnie poznac, a nie tylko milo spedzac czas, bo np aktualnie nie ma nikogo innego na oku albo mu sie nudzi. Czy to tak trudno zrozumiec ? Nie tratuje powaznie= wie, ze nic z tego nie bedzie, wiec sie bawi moim kosztem. Jasniej nie umiem, przykro mi. zakochana wariatka - a co ty mozesz wiedziec co mowil wczesniej ? nie pien sie tak.

Gość a mamy jakis wybor
widzisz...jak facet mowi zebys sie nie angazowala to ma na mysli zwiazek bez zobowiazan a my od razu dopisujemy do tego ukryta tresc w stylu -zalezy mu bo chce najpierw sie poznac, tzn ze chce budowac zwiazek, itd...

Gość plywaczka motylem
ktos krwiawiacy na wieki - tobie serce krwawi, wiec lepiej nie zabieraj glosu ;) i skad u was tyle zlosci ? czy przypadkiem nie do siebie ?:P

Gość a mamy jakis wybor
najlepiej w takich sytuacjach zapytac: A dlaczego nie chcesz zebym sie za bardzo angazowala? I od razu miec kawe na lawe

Gość plywaczka motylem
No popatrz, a jakis czas wczesniej twierdzil, ze chce powaznego zwiazku :D 🖐️

Gość a mamy jakis wybor
ja to pisze bez zlosci, raczej z perspektywy doswiadczen i znajomosci facetow :-)

Gość a mamy jakis wybor
jak widzisz nie tylko kobiety potrafia byc czasami trudne do rozgryzienia :D Faceci maja to do siebie ze czasami potrafia sie bardzo szybko wycofywac z tego co powiedzieli :o

Gość ajrin
moj miesiac temu mowil że bedziemy razem na zawsze, tak sie kochamy, że we dwoje NA ZAWSZE. a teraz sie nie odzywa ---nieźle nie? :(

Gość plywaczka motylem
a mamy jakis wybor - apropo zlosci nie pisalam o Tobie.dzieki za rady :) no ale swoja droga takie nagle deklaracje i rownie szybkie gwaltowne wycofywanie sie z nich to skurywsynstwo, jesli chodzi o uczucia 2 czlowieka.Dlatego uwazam ze faceci sa podli.

Gość ajrin
skurwysynstwo?? tym wieksze jak sam tak wiele obiecuje (choc nigdy tego nie wymagalam, nigdy nie pytalam) a potem oddala się, a zapytany o zmianę zachowania odpowiada ze nic sie nie zmienilo, i sie nie odzywa :( zaj..scie nie??

Gość ja tu czegos nie tenteges
Nie chcialam wiedziec czy mnie kocha, ale czy traktuje mnie powaznie. No popatrz, a jakis czas wczesniej twierdzil, ze chce powaznego zwiazku ------------------ gdziesik cosik tu nie teges: jak mozna budowac powazny zwiazek bez milosci?..

Gość plywaczka motylem
ja tu czegos ..- to byly poczatki, trudno zebym wymagala od niego deklaracji milosnych. ktos krwawiacy - w wolnej chwili poczytam. tak czy inaczej w naszych przypadkach obydwoje padlismy ofiara klamstwa i perfidii.

dziewczyno, placzesz sie, na sile chcac udowodnic, ze facet to swinia poczatki - to 2 miesiace temu i chcial powaznego zwiazku, tak? tak po 2 miesiacach mowi, ze cie nie kocha, tak? tak to w czym jest perfidny i klamliwy? ze sie rozeznal w sytuacji i szczerze powiedzial, ze to nie to??

zakochana wariatka - a co ty mozesz wiedziec co mowil wczesniej ? nie pien sie tak. no tak napisac coś nie po czyjejś myśli od razu piana:)hehe można i tak:) a napisałaś że on wczesniej inaczej sie deklarował? Nie!Więc nie miej do nikogo pretensji jesli zaczynasz historię "od połowy" pozdrawiam:)

Gość plywaczka motylem
Jak tez pisalam na jakis poczatkach mowil, abym za bardzo sie nie deklarowala. Ja to zle zinterpretowalam bo zawsze mowil pol-zagadkami, bawiac sie ze mna w kotka i myszke.Wiec skoro "ostrzeg", co dla mnie nie bylo jednoznaczne, a widzac ze jestem nastawiona bardziej na TAK, dalej sie dobrze bawil, to czy to nie jest skurwysynstwo ? A nie wiem moze mu chodzilo, zebym w tym momencie sie nie angazowala jak uprawiamy seks, a potem to moge byc, bo fajnie miec niezla laska i do tego zauroczona. Jak sie znudzi fajnie tez powiedziec, ze przeciez nic nie obiecywal :)

Gość plywaczka motylem
Pfu - angazowala. Jakbym napisala od poczatku do konca, to nikt by nie chcial tego przeczytac, bo za dlugie ;)

phi, facet podchodzi luzno do zwiazkow, o czym uprzedzil a ze nie zrozumialas... a on byl pewien, ze zrozumialas...

Gość plywaczka motylem
phi, facet podchodzi luzno do zwiazkow, o czym uprzedzil a ze nie zrozumialas... a on byl pewien, ze zrozumialas... przeciez mowil ze szuka powaznego zwiazku ! :) i wiem, ze chcial to tak poprowadzic, abym nie zrozumiala. I wiedzial, ze ja jesem z tych co sie tak zabawiac nie lubia. Bo slowa slowami, ale momentami robil maly misz masz, czyli widac ze cos mu tak sie jednak tli w tym malym sercu, ale jednak pozniej nie... Nie byl jednoznaczny, bawil sie czyli skurwysyn.