Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhy hyhy

Kto ubiera się na bazarach?

Polecane posty

Gość yhy hyhy

Modna i elegancka. Można by pomyśleć, że wydaję na ubrania fortunę. A ja, dawno już odkryłam, że aby być dobrze ubraną, nie trzeba wcale wydawać ogromnych kwot. Mam sposób na to, by być modną za grosze. Jestem studentką i chcę wyglądać modnie. Moje koleżanki często pytają mnie gdzie kupiłam ten czy inny ciuch. Nie zawsze przyznaję się, że na bazarze, bo niektórym się wydaje, że jak z bazaru, to coś gorszego. Ale nie wstydzę się, że kupuję właśnie tam. Te ciuchy nie mają, co prawda, markowych metek, ale wyglądają tak samo jak te w butikach. Bo producenci szybko podpatrują wzory dobrych projektantów i je kopiują. A kto na ulicy pozna, że spódnicę wypatrzyłam na targowisku.Metki przecież nie widać. Mogłabym kupować ubrania w sklepach, ale po co, skoro na bazarze znajduję takie same, tyle, że tańsze. Mam mnóstwo ciuchów, ale nie wydaję więcej niż 100-200zł miesięcznie, a moje koleżanki trzy razy tyle. Na bazarach dużo jest rzeczy, które nie są akurat modne, ale ja nie tymi ciuchami się interesuję. Znam się na modzie, więc umiem szukać. Żeby kupować na bazarze, trzeba znać jego obyczaje. Ja na przykład nigdy nie kupuję na straganach, które stoją blisko ulicy. Tam jest drożej niż w głębi, a rzeczy są przebrane. Na ciuchowe zakupy wybieram się wcześnie rano. Wtedy można złapać najlepsze okazje.

Gość INGA...
Ja różnie - i na bazarach, i w sklepach. :) Na bazarach można wypatrzyć bardzo fajne ciuszki, czasem identyczne kosztują ok. 30 zł mniej.

Gość 2 pazzdziernika
Wasze za i przeciw ubraniom z bazarów?

Gość bgrwrbhr
Mnostwo osob ubiera sie na bazarach. Takze mnostwo osob nie ubiera sie na bazarach ,ale za to ubiera sie w sklepach ktore takie same bazarowe rzeczy sprzedaja.

Gość Nie kupuuję na bazarach
wolę w sh.

Ja omijam bazary bo mają zwykłe, przeciętne ciuchy, najczęściej z cekinami albo innymi badziewiami :o Autorko, i co, może wyglądasz oryginalnie i stylowo? :>

najczęściej korzystam z wyprzedazy w GH. Na bazarze tez od czasu do czasu coś kupię jak mi wpadnie w oko .Plus jest taki ze jak komus zalezy to coś opusci ma sie jeszcze bonusa a minus to niezbyt wygodne warunki do przymierzania.

ubieram się wszędzie - na rynku, w galeriach, u "rumunów"- mają naprawdę śmiesznie tanie rzeczy najczęściej kupuję na oko, w normalnych sklepach, baa nawet w szmateksach :p zawsze muszę się nieźle naszukać, żeby wygrzebać dla siebie coś w miarę oryginalnego

Gość mioja gitarrra na naaa naa
uuu ja dzis wydalam na bazarze ponad 300 zl :( ale sie obkupilam uhuhuu

Gość btoczka
co kupiłaś? pochwal się:)

a ja dziś sobie kupiłam ultrawąskie spodnie z suwakami w nogawkach za 2 zł :P Kto mnie pobije?

Gość oplaca sie
ja tez ubieram sie na bazarach. dzisiaj u rumunow kupialm kozaczki ze skory naturalnej za 150 zl!!!!

Gość btoczka
Ja kupiłam sobie fajne kozaczki, płaszczyk, ponczo, 4 bluzki, spodnie garniturowe, torebkę, sweterek. A żeby było jeszcze śmieszniej wszystkie rzeczy codziennie podziwiam na sklepowych wtrynach w drodze do pracy. Fakt nie wszystko się nadaje. Niektóre rzeczy są za bardzo krzykliwe lub wręcz kiczowate. Ale jakby dobrze pogrzebać można ładnie i gustownie się ubrać za niewielką cenę. W pracy często słyszę komplementy, że łądnie wyglądam. :)

Gość mioja gitarrra na naaa naa
czizas bo dzis byl taki moj slaby dzien zakupowo ;-) a jeszcze padalo to sie chcieli na bazarze zbierac i przeceniali wszystko wiec: 3 tuniki botki torebka - taaaka ogromna plaszczyk zimowy - zajebiaszczy :) 3 bluuzki sweterekrozpinany dzinsy rurki- 25 zeta ostatnia para genialne sa :P

Gość ffffffffffffff1114
eeeeee, gdzie ci powiedzieli że na bazarach jest taniej??? bynajmniej nie w moim mieście, na bazarze ciuchy sa droższe o nawet 30zł!!! niż w sklepie i na całym targowisku jest 10 stoisk z takimi samymi bluzkami, kieckami lub bardzo podobnymi, a jak kupię w sklepie i ktoś spyta: gdzie to kupiłaś??? to bez wstydu mogę odpowiedzieć ze w tym sklepie, no i ciuchy z bazaru sa często ggorsze jakościowo(chociaż nie zawsze)