Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakupowaczka xd

Telefon dotykowy

Polecane posty

Gość Zakupowaczka xd

JAki polecacie?? jaki macie?? przeglad cenowy.. itp\ doradzajcie doradzajcie

Gość anteeeeeeeeeek
taki fajny dotykowy, duzy samsung, 2,5 tyś złotych. Jak narazie jeszcze mi sie nie psul.

Gość bhjvcg
mam samsung f480 jestem bardzo zadowolona, a mój mąż ma LG i fatalny jest ten tel niewygodny w obsłudze, zawiesza się

Gość Zakupowaczka xd
A cenowo w mare normalnie :) mi tez zalezy;) o sciphone slyszeliscie?? ktos moze ma??

Wejdź sobie np. na stronę lucasgsm.pl i tam poszukaj np. takich modeli Nokia N900, LG KM 900 Arena, Samsung GT-i7500 Galaxy Mnie najbardziej podoba się ta Nokia, ale jednocześnie jest najdroższa ;) Skontaktuj się z obsługą sklepu, bo potrafią bardzo fajnie doradzić - pewnie wybierzesz z nimi fajną komóreczkę.

Gość zakupowaczka xd
up

Gość hermionkaa
To chyba większość tych LG się wiesza. Ja mam LG KP501 jest fajny, łatwy w obsłudze i nie drogi, ale niestety też zaczął się wieszać :o

Gość Zakupowaczka
czyli lg do dupy? samsungi kto ma??

Gość kedi
Ja mam LG Prada i jestem zadowolona:) Jej wada polega na tym, że jest ... dotykowa... Bo: - dlużej się pisze sms - jak jest mróz, to trudno się wystukuje numer zimnymi palcami ... - no i mozna zapomnieć jak się dzwoni na infolinię i mówię "prosze wciasąć 1) ...

Jak dla mnie jedyną wadą współczesnych palmtopów i telefonów z wyższej półki jest właśnie klawiatura dotykowa...wiem, że można się do wszystkiego przyzwyczaić, jednak do takiej klawiatury nie mam zamiaru. Na całe szczęście nie wszystkie modele zostały pozbawione tradycyjnej klawiaturki:) Marzy mi się Blackberry, ale na to muszę jeszcze poczekać...;)

też swojego czasu myślałam o blackberry, ale to już większy wydatek, także jak na razie się wstrzymuję, może za jakiś czas..? :) niemniej jednak, coraz bardziej przekonuje mnie iphone, dużo pozytywów słyszałam o tych telefonach, choć wydają mi się ciut bardziej "męskie" od blackberry... jeśli jednak jesteś zdecydowana na takie cudeńko, to może poszukaj czegoś na sklep-palmtopy.pl, miałam przyjemność kupować u nich kartę pamięci ostatnio, także mogę zapewnić o wiarygodności, bo przesyłkę dostałam dwa dni od zamówienia. ach, no i zawsze obsługa pomoże Ci w wyborze tego idealnego aparatu :)

Gość esmeresik
Nokia 5530 xm, nokia 5800- ciekawe modele(w zależności co kto potrzebuje)

Ja mam samsunga s8300, nie wiesza mi się ani nic z tych rzeczy. Tylko mi się już znudził;)