Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sonka25

mamy pomóżcie 3 m-czny bobas nie śmieje sie w glos i malo mowi

Polecane posty

Gość kdfj
no ciężko o to zeby 3 miesieczny dzieciAK mowił:-o:-o

Gość nie mówi
to straszne a czyta płynnie czy sylabami? 3 miesięczne dziecko ma prawo nie robić nic poza spaniem i jedzeniem i to tez jest w normie. widocznie ma się z czego śmiać skoro się nie śmieje. Jak się interesuje wszystkim, wodzi oczami za przemieszcajacymi się ludźmi i przedmiotami to jest ok. daj dziecku czas.

sorki "nie mowi" mialam na mysli gruchanie czy gaworzenie cos typu eeeeeeeeeee eejejejeje aaa ooooooo wodzi za przedmiotami osobami itd jak jest zla wola nie nie i tyle

probowalam rozne rzeczy nie smieje sie w glos moze ktos zna jakas zabawe ktora taki maluszki uwielbiaja moze podziala czy moze mam poprostu dalej czekac

Gość moze ty sie do niej nie smieje
moze ty sie do niej nie smiejesz

Mój synek ma 3msc i 12dni i tez jeszcze nie śmieje się w głos, zdarzyło mu się może 2-3 razy tak zaśmiać ale krótko. Owszem uśmiecha się tak normalnie od ucha do ucha to prawie non stop co mu się nie powie już gębke cieszy. Co do "mówienia" to grucha sobie już dość długo.. gdzieś od 2msc zaczął takie "ee, aa, guu" a teraz to już "gada" całymi dniamii "gyy, guu, łuu, łee, aaa" i inne :P

smieje sie i ona tez ale na glos jeszcze nie fakt ja na glos tez do niej rzadko sie smieje siedze caly dzien sama z nia wiec ciezko mi na glos sie hihotac bo z czego :-(((

Sonka, nie martw się i nie daj się zwariować:P To normalne, że dzieci rozwijają się w różnym tempie, a Twoje dziecko nie występuje w plebiscycie "Który bobas potrafi najwięcej?":) Nawiązuj więź, ciesz się dzieckiem. Z czasem się przekonasz, że nie warto wyprzedzać faktów, a wszystko przyjdzie w swoim czasie:)

Gość ech co za wiocha
qrwa dziewczyno nie panikuj to nie 3 letnie dziecko wtedy mozna sie martwic a tak to przeciez wiadomo ze kazdy bobas roznioe sie rozwija tak samo jak roznie dzieci przybieraja na wadze

Gość poszllllaaa jak kuuna
moze ma kiepskie poczucie humoru :]

Gość ja jestem przed 30
i też nie śmieje się w głos. Przyjdzie pora to będą ci uszy puchły od nawijania dziecka a narazie jest małe. Zatęsknisz za tym okresem.