Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość so confused

Czy wy również dzięki śledzikowi na NK dowiedzieliście się

Polecane posty

Gość so confused

...że 80% waszych znajomych, to debile? :)

Gość a kk
a tak na marginesie co to sledzik ????? bo nie mam tam konta ale ciekawi mnie to :classic_cool:

o daj spokój jak wyłączyć sledzika to już przeszłość:) teraz krążą łańcuszki ,,666 jak nie wyślesz dalej to umrzesz-sprawdzone" sprawdzone mnie dobija:D:D

bardziej mnie rozbraja kultowy dla mnie zwrot 'jak tego nie wyślesz to twoja mama umże w 4 godzinach' :P

Gość bleopwoie
Dowiedzialam ze ze wiekszosc znajomych to IDIOCI którzy tylko sie chwala i proznuja!

Gość so confused
u mnie wszyscy sa na etapie tekstu "J3273M-D38113M". jestem potwornie zniesmaczona, spodziewałam się po nich czegoś więcej :O

ja nie kasowałam śledzika,bo w ogóle mnie to nie rusza,nie czytam tych bzdur co tam wypisują,ale faktycznie można zobaczyć ile jest dziecinnych osób wśród naszych znajomych.

Gość so confused
jak sie wczytacie, to dostrzezecie, ze to zaszyfrowane "jestem debilem" :O

Gość Notebook*********
"J3273M-D38113M". tam pisze jestem debilem.a ludzie to do sledzika wklejaja...samoocena nie ma co

Gość asasiiia
jak dla mnie porażka Ci ludzie a najgorsi sa ci którzy po parę razy te bzdury wklejają

Gość chrbonszczf
Ja dwiedzialam sie ze: duzo ludzi nie ma co robic w domu i siedzi na tym portalu - duzo ludzi lubi sie chwalic i pisza co chwile nowosci swoje: gdzie byli, ze pojechali na stypendium i podobne - duzo ludzi to dzieci i totalne prostaki mimo wieku i wyksztalcenia.. Ale dowiedzialam sie rowniez ze.. niektore osoby są fajne- nie proznuja, są NORMALNE- totalne zaskoczenie jak dla mnie, bo z wygladu wygladaja na osoby które sie wlasnie chwala.. a wchodze na ich profil a tam np. zero zdjec. Mile zaskoczenie..

Gość gefsfdsf
Ze ludzie to idioic

Gość beoa
a moi znajomi sa ok, tzn nikt nie daje glupich tekstow, wszyscy sa ok

Gość a dlaczego zaraz
Dokladnie :D Ale zobaczyłam także, że co poniektórzy mają poczucie humoru a ich o to nie podejrzewałam wcześniej. :D Wykasowałam ich wszystkich ze sledzika i mam spokój. :D

Gość zolzaa
Komunikat Zespołu NK! Wstań, idź do kuchni, wyjmij jak największą patelnię i puknij się trzy razy w łeb. Potem nabierz zimnej wody w usta, usiądź na kaloryferze i czekaj aż się zagotuje. Wróć do komputera. Śledzik nie zniknie, ale może zmądrzejesz:))

Gość zolzaa
Kasia oświadcza, że jak wkleicie to do śledzika to zniknie i juz się nie pojawi, w innym przypadku nasza-klasa zamieni się w śledzia.

Gość wiewiórka dobrze uczyniłaś

wiem właśnie, nie wiem dlaczego ale od kąd usunęłam konto jestem jakoś bardziej spokojniejsza, i nie musze oglądać tej hipokryzji i nieszczerych zdjęć i wpisów :) ALE CO TO JEST ŚLEDZIK?

Gość sledzik to krótki tekścik
piszesz i wszyscy go widzą :)

Gość wiewiórka dobrze uczyniłaś
to takie jakgdyby forum na którym komunikujesz sie ze znajomymi. tylk oze tam krążą same łancuszki typu wklej to tamto sramto to sledz utonie :D za 4 lata umrze twoja mam czy ch.uj wie co jeszczy.. ogólnie żenadiera :p