Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona242424

potrzebuje porady - lesbijka ?

Polecane posty

witam, mam pewien problem. Pewnie odpisze mi pełno ludzi przez przypadek wchodzących na "ten" temat i szczeli głupie komentarze, ale ja naprawdę potrzebuje porady, czy pogadać. Otóż od jakiegoś czasu zauważyłam, że podobają mi się kobiet. Zwracam na nie uwagę, chwilami wyobrażam sobie jakby to było np. przytulić się czy pocałować z kobietą. Niektóre kobiety bardzo mi sie podobają, wręcz pociągają. Byłam 2 lata z facetem, gdzie kochając się nie odczuwałam żadnej przyjemności już nie mówiąc o pociągu fizycznym. Miewam chwilami sny z udziałem kobiet, gdzie dochodzi do aktów erotycznych. Nie jestem osobą zbyt śmiałą by z kimś porozmawiać na ten temat, bo nawet w moim gronie znajomych nie ma "chyba" osoby, która miałaby podobne upodobania. Ogólnie częściej zwracam uwagę na kobiety niż na mężczyzn. Proszę jeżeli czyta to jakaś kobieta z podobnymi upodobaniami, bądź lesbijka, niech napisze jak można przekonać się o swoich upodobaniach. Pozdrawiam :)

może ten konkretny facet Cie nie kręci? może z innym byłoby inaczej? to,że myślisz o kobietach nie znaczy że jestes les.. ja byłam z dziewczyną dwa lata prawie-pierwszy mój związek. Potem związałam się z facetem i czuje,że to jest TO:) nadal kręcą mnie laski od czasu do czasu, ale nic mi nie zastapi faceta:)

Gość huda
...a ja uważam że skoro nie daje to Tobie spokoju powinnaś spróbować z kobietą...wtedy na bank będziesz wiedziała bo to się czuje. Ja z facetami byłam i czułam się podobnie jak Ty- teraz jestem z moją dziewczyną ponad 3 lata i jestem z nią happy:)

prócz tego jednego faceta miałam dwóch innych, gdzie znajomości dość szybko się skończyły. Jak wychodzę ze znajomymi zamiast rozglądać się za facetami bardziej zerkam na kobiety i obserwuje... :/

Gość inna83
hejka, ja jestem les i gdybyś miała pytania do mnie to moj nr gg 11882755

kasiunia87_22 tylko gdzie znaleźć odpowiednią kobitę, która że nie dość że Ci się podoba to sama ma upodobania zbliżone do moich ?? W sumie coraz częściej się słyszy o kobietach heteroseksualnych, ale osobiście nie znam nikogo takiego kto dodatkowo by mi się podobał, by spróbować. :) Pozdrawiam

Gość inna83
a ja jestem z Konina:) a jak koleżanka ma na imie?