Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysty

Błagam!!! pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość Puszysty

Cześć! Mam 18 lat(za tydzień kończę) i jestem średnio-szczupłym chłopakiem o wzroście 180 cm i wadze 74 kg. Moim problemem, który prawie spędza mi sen z powiek jest mój lekko otłuszczony brzuch i miękkie "boczki"(czyli innymi słowy otłuszczone biodra). Powiem szczerze: nie mam na razie możliwości uczęszczania do fitness clubu połączonego z siłownią, jedynego obiektu sportowego w moim małym miasteczku, gdyż sporadycznie dostaję zbyt małe kieszonkowe( 20 zł na dwa tygodnie:jeden wstęp kosztuje ok. 8 zł) poza tym często po prostu nie mam na to czasu(muszę się niestety uczyć do matury). Jednak ja nie chcę się poddawać i pragnę mieć szczupły brzuch i biodra. Dzisiaj tak szczęśliwie się złożyło że dostałem nowy rower, profesjonalny, z regulacją itp. i myślę ze to już spore ułatwienie, jednak nie miałem jeszcze okazji się na nim przejechać(jest deszczowo i zdrowieję z przeziębienia). Mam wielką prośbę żeby ktokolwiek z was doradził mi jakiś zestaw ćwiczeń SPALAJĄCYCH (nie wzmacniających mięśnie) , możliwych do wykonania w zaciszu domu. Bardzo mi na tym zależy ponieważ jestem w takim wieku, kiedy atrakcyjność fizyczna "jest w cenie" a poza tym chcę czuć się dobrze i być zdrowy. Błagam! Doradźcie mi coś(dodam ze dieta w moim przypadku nie znosiła mojej obecnej wagi tylko po prostu ją jedynie utrzymywała w miejscu więc chyba to nie ma sensu, a ćwiczenia mogą zdziałać naprawdę wiele). I proszę też mnie uprzedzić ile potrwa powrót do szczupłej "nieskazitelnej" sylwetki.