Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dog_in_the_fog

czy rozmawiacie ze swoim rodzeństwem???

Polecane posty

Gość dog_in_the_fog

no właśnie...wiecie, jak to w rodzinie...na zdjęciu się najlepiej wychodzi. jak jest u Was?

Gość rozmawiam z x
siostrą i bratem . Drugą siostre nie lubimy .

Gość gttgt
dokładne tak samo ciagle sie kłuce z rodzenstwem niecierpie ich mam 23 lata

Gość analyes
nie gadam z siostra. Pipa mnie zostawila w potrzebie, wiec teraz ja mam ja gdzies.

Gość dog_in_the_fog
bo doszłam ostatnio do wniosku że gdyby moja siostra moją siostrą nie była to nawet nie byłaby moją znajomą...;/ czasem jej naprawde nie lubie ;/ i to mnie przeraza troche

Gość hermionkaa
Oczywiście, że rozmawiam :) Uwielbiam ich. Mam brata młodszego o 6 lat i siostre starsza o 7 lat. Mamy wspaniały kontakt :) I cieszę się z tego, bo wiem, ze nie w każdej rodzinie są takie doskonałe relację.

Gość
moj brat zaczal mowic ludzkim glosem jak skonczyl jakies 14-15 lat ;)

dog in the fog, tez kiedys sobie pomyslalam, ze gdyby moja siostra nie byla moja siostra to na pewno nie chcialabym miec w gronie znajomych takiej osoby jak ona :O trzymam sie z dala od takich osob, ale utrzymywanie z nia skontaktow jestem skazana. nie wiem, co przyniesie przyszlosc i byc moze kiedys zerwiemy ze soba kontakt. nie moge sie z nia dogadac. jestesmy jak ogien i woda. ona jest taka wyrachowana :O

Gość dog_in_the_fog
młodzieży, ale ja nie mówię o rodzeństwie które ma 6 czy nawet 14 lat. ja mam 22 lata a moja siostra 30; i po prostu nie przepadam za jej charakterem. czy to źle? staram sie jak moge ale ona jest naprawde czasem...eh, szkoda gadać. no, u nas w rodzienie nikt tego nie wypracował wiec jest jak jest.

Gość dog_in_the_fog
to powiem Wam o jednej z sytuacji i powiedzcie czy to było OK. moja siostra zapropnowała zebysmy sie wybrali w góry w jej mezem i kolezanka, wiec spoko. jak nadszedl dzien wypadu pisze do nich smsa co i jak, a potem sie dowiedziałam ze zabrali pare swoich znajomych. i w sumie wiecie, najgorsze jest to ze ona nie odpisała ani tego dnia ani dwa dni pozniej, dopiero potem....co tam niby u mnie slychac... byłam wkurzona, a jak ostatnio sie widzialysmy to ona nawet nie widziała problemu. czy jestem przewrazliwiona? mam wrazenie ze to ciagle ja zawsze cos "inicjuje" jakies wypady- chociaz i tak rzadko, czy jakies propozycje. ;/

Codziennie ;) Oni pytają mnie jak było na uczelni, ja ich, jak było w pracy.. Jak chcę pożyczyć auto, to wiadomo, też muszę się odezwać.. I jak chcę, żeby brat nauczył mnie naprawiać coś w samochodzie.. Mamy wspólne zainteresowania i znajomych, więc i tematy do gadania są ;)

Gość dog_in_the_fog
i po tym wszytskim sie pyta" czemu nie wpadam do nich"? ;/ no, sorry... odkad pamietam zawsze byla dla mnie najwazniejsza itd a teraz jak ja jestem dorosła widze ze juz nie umiem "latac za nia wszedzie" a ona moze nadal tego oczekuje. tak mi jest przykro ze ona nie jest taka typowa siostra z ktora sie mozna urwac na zakupy i która jest przede wszystkim fair...;(

Gość dog_in_the_fog
a macie jakies pomysly co mam zrobic zeby miec fajna siostre? naprawde majac ja taka jaka jest i brata tez niezbyt fajnego chcialabym by od nich jak najdalej ;/

współczuję Wam. :( Mój brat jest moim najlepszym przyjacielem i w dodatku więź jest głębsza dzięki temu,że jesteśmy rodziną.Ja za to z rodzicami się nie dogaduję

Gość dog_in_the_fog
własnie o to mi chodziło zeby ktos mi powiedzial "wspołczuje" ;/

Gość dog_in_the_fog
hej! no, przeciez to tylko sarkazm; nic mi nie poradzicie?:(

nie wiem,co Ci doradzić. ;[ Siostry przecież nie zmienisz,tym bardziej,że jest dorosła. Skoro się starasz być miła,a ona tego nie docenia,to trudno,chyba faktycznie najlepiej ją olać i znaleźć sobie przyjaciółki poza rodziną,rodziny się niestety nie wybiera.Ale może kiedyś będzie taka sytuacja,że zbliżycie się do siebie :) chociaż po takim świństwie jakie Ci ostatnio zrobiła to w ogole przestałabym się do niej odzywać;/

Gość dog_in_the_fog
dlatego tez sie nie odzywam :( mam fajne kolezanki, tak mysle :) ale tami smuuuuuuutno z jej powodu; tym bardziej ze byly dni kiedy wpadałam do nich codziennie i myslalam ze jest OK. a teraz mysle ze moze sie im narzucałam :( :( :(

Gość Lateks
do minimum bo tylko rozmawiają o forsie jeden jest deweloper drugi radca prawny

Gość dog_in_the_fog
i niby sie moze wydawac ze to najblizsi ludzie, a czasem obcy człowiek jest blizszy niz wlasne rodzenstwo.

Gość a ja mam to to gdzieś głeboko
Z siostrą gadam jak z nikim innym Z bratem o d.u.p.i.e Maryni :D

gadam i z bratem i z siostrą:P ale były takie czasy co z bratem się ciągle napieprzałam dla jaj, świetnie dogadywałam natomiast siostry nie cierpiałam:D

Gość gruszkakula
Owszem. Brat jest młodszy o 4 lata, kiedyś to był problem, gdy ja byłam nastolatką, on był jeszcze dzieckiem, więcej flugaliśmy na siebie, niż rozmawialiśmy. Dziś, gdy ja mam 26 lat, a on 22, jest zupełnie inaczej, różnica wieku się zatarła. Jest świetnym facetem, bardzo inteligentnym, dowcipnym, wrażliwym, ma wiele ciekawych zainteresowań. Lubimy się i jak uda nam się spotkać (oczywiście nie mieszkamy już w jednym domu, ja mam pracę, on dużo zajęć, bo kończy studia, a zaczął właśnie drugi kierunek) - gadamy godzinami o wszystkim:-) Każdemu życzę takich stosunków z rodzeństwem:-)

Gość dog_in_the_fog
ale czy ja mam z nia o tym pogadac? chociaz znia niestety nie da sie tak łatwo bo kiedy ja mowie powaznie to ona zaczyna mowic takim tonem glosu jak to 5latka i nie ma szans z nia pogadac. z moze sobie odpuscic?

Gość dog_in_the_fog
troche sie boje, bo wiem jak to wyglada w przypadku mojego ojca który ma sioste sasiadke i znia nie gada juz wieeeeeele lat. wolalabym juz wyprowadzic sie do australii i gadac raz na rok z siostra i bratem niz mieszkac tak blisko i nie gadac w ogole :(

mam młodszą siostre i kocham ja nad życie.jesteśmy zupełnie inne i czesto się nie zgadzamy,ale nie wyobrazam sobie żeby jej nie było!!!

Gość dog_in_the_fog
moja siostra tez mowi ze nie wyobraza sobie jakbym miala nie wpadac do nich czy cos, ale nie sadzicie ze ostatnim razem przegiela??? tak mi smutno, a ona nawet o tym nie mysli.