Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liks

Ile kosztował zegarek który nosicie na ręku?

Polecane posty

Gość 360 zł tyle kosztował

Gość polo olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1500 zł

Gość 980 złotych
męski, ale mnie się bardzo spodobał

Gość Ups...........................
60 zł. ROFINA ponad 8lat temu, w zeszłym roku byłam u tego zegarmistrza u którego kupiłam ten zegarek i zobaczyłam że są teraz po 300zł i jak zapytałam co te Rofiny takie drogie to pan mi powiedział że to jest firmowy zegarek i dopiero dowiedziałam się że mam zegarek z wyższej półki. :-D

Gość a dlaczego zaraz
jakieś 50zł, kupiony na targu. :D Jest mój kolejny, nawet nie wiem który zegarek. Niszczę je szybko i nałogowo albo gubię równie skutecznie. :D Nie mam co inwestować w zegarek. Rodzina i znajomi też o tym wiedzą. :D

Jeden za 110 dolarów Tommy H. Drugi za 20 E - podróbka DG :p Trzeci za 140 dolców, ale wlasciwie dalam za niego 80 bo reszte mi dolozyła kolezanka.

A po co Ci te informacje? Myslisz, że jak ktos ma drogi zegarek, to jest fajniejszy niz inni? Jesli tak uważasz, to zobacz mój zegarek: Model: X47J5710 Cena od: 101 570 zł http://www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,vacheron-constantin I powiem, Ci, ze jesli dziewczyna bedzie fajna, to moze mieć zegarek nawet za 30 PLN i nigdy nie bedę na to patrzył.

Gość liks
"no coś ok 5000 zł" coś takiego mój 899zl

Ale przecież nikt nie nosi zegarka dla faceta :) Nosze dla siebie i kupuję taki jaki mi się podoba.

No to ja Was wszystkich przebije, ale w drugim kierunku. Mój zegarek kosztował 18 zł, kupiłam go w Rossmanie, jest na bransoletce, ze wskazówkami, bardzo ładny. Mam go już 3 lata i nadal działa.

Gość JENIIFERKA67
35ZL:) MIMO ZE ZARBIAM 80TYS NA MIESIAC wiec snobem nie jestem

Gość 74 zł
Kupiłam go w 4 klasie podstawówki za kase która sobie uskładałam i ma już 14 lat, wymieniam mu tylko bransoletkę. Wartość sentymentalna i nawet nie myślałam o zmianie na inny :D

myślę, ze więcej niż 3 dychy za niego nie dałam, ale nei pamiętam dokładnie, bo kupiłam go lata temu, podoba mi się cały czas i działa bez zarzutu musiałabym, za przeproszeniem, srać pieniędzmi, żeby wydać na zegarek więcej niż stówę (do tej kwoty sąysiące modeli, z których na 100% któryś mi mi pasował; no chyba, że ktoś kieruje się w życiu metkami, to sory)