Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażyna16675567

Ktoś zna tytuł?

Polecane posty

Gość Grażyna16675567

Witam, szukam piosenki którą usłyszałam w radiu, jest to stara piosenka wydaje sie na lata 80, zdążyłam zapisać jedynie niektóre słowa: 'Something happened , happened to me' 'come on baby .... you break my heart' wiem, że to bardzo mało ale może komuś uda się ustalić piosnke

Gość Grażyna16675567
UP^

Gość Grażyna16675567
no wlasnie nie znajduje mi tego:(

Gość Grażyna16675567
Babka. Taka wesoła piosenka sie wydaje

Gość scarlet1976****
nie wiem -znalazlam jakies dwie ale nie powtarzaj a sie te frazy,nie znam agnielskiego więc tez moze zle szukam ale ci podam1DEborax Cox Something Happyned 2Gladys Knight Happynad to me*** jesteś pewna ze ze słuchu dobrze spisalaś ??

Gość Grażyna16675567
To nie te piosenki tez juz sprawdzalam. W refrenie bylo cos takiego 'I wanna be the do with do with' pewnie inne słowa ale tak to brzmiało

Gość dddddorcia
wiem o co ci chodzi ale nie moge znalezc. 2 zwrotka zaczyna sie od ... baby if you calling up my name...

Gość dddddorcia
nie, to cos bardziej w klimatach kim wilde, ale to nie ona.... koniec zwrotki: come on baby...cos tam cos tam you'd better...cos tam cos tam aaaa I wanna be with you...cos tam cos tam

Gość dddddorcia
Can you hear me calling Out your name You know that Im falling And I dont know what to say Ill speak a little louder Ill even shout You know that Im pround And I cant get the words out Oh i... I want to be with you everywhere Oh i... I want to be with you everywhere (wanna be with you everywhere) Somethings happening Happening to me My friends say Im acting peculiarly Cmon baby We better make a start You better make it soon Before you break my heart Oh i... I want to be with you everywhere Oh i... I want to be with you everywhere (wanna be with you everywhere) Can you hear me calling Out your name You know that Im falling And I dont know what to say Come along baby We better make a start You better make it soon Before you break my heart Oh i... I want to be with you everywhere Oh i... I want to be with you everywhere Oh i... I want to be with you everywhere Oh i... I want to be with you everywhere (wanna be with you everywhere)

Gość scarlet1976****
i co Grazynko znalazłyscie????

Gość gość
Fleetwood Mac - "Everywhere" :-)