Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Waszych Ciał

Panie i Panowie Co lubisz w swoim ciele?

Polecane posty

Gość hahahhahaha
Nie powtarzaj się po mnie z tą żałosnością, czyżby zabrakło ci weny twórczej. Zajmij się lepiej zachwalaniem u siebie tego, co inni nie chwalą. Sama jesteś zawistna i nieustępliwa, bo zakończyłam już ten temat, a ty musisz być ostatnia w temacie. Dla mnie KONIEC tematu, zwłaszcza z tobą KROPKA!!!

Hahaha - Skoro już skończyłas ten temat, to po co się dalej tu wypowiadasz? :P Ale nie odpisuj mi - przecież zakończyłaś już ze mną jakiekolwiek potyczki słowne POMARAŃCZKO :D:P

Gość swieza na kafe
Ja lubie moje... palce prawej dloni :P

Wszystko. Jak patrzę w lustro to za każdym razem nie mogę się nadziwić. Wpadam w zachwyt i przyglądam się sobie 10 razy dziennie.. :D Buzia, włosy, oczy, rzęsy, szczupła talia, ciemna karnacja.. itd itp :D

Gość japjap
zajebiste cycki.

a ja lubie swoja jedwabiscie gladka skore, posladki, za ktorymi faceci sie ogladaja, wciecie w talii, plaski brzuch, zgrabne nogi od kolan w dol ( bo wyzej juz makabra!) no i moj usmiech, ktorym podobno czaruje, a uzywam go bardzo czesto, bo uwielbiam sie usmiechac (tak juz mam) mimo tego, ze mam krzywe zeby :-P

a cyckow juz nie pochwale, choc umiem je dobrze wyeksponowac. Dawno temu byly ladniejsze :-(

Gość ciongnik
A jo to wom powiem, rze mom fszystko zajebiste ale tak najbardziej to lóbie w sobie to, tak zaczynajonc od gury: dópa - jest bardziej zajebista nirz sie da najbardziej oczy -to jórz mom najlepsze bo jak mom takiego zeza rze jak popierdalam na mojim bizonie to jo pacze w obie strony na raz i jeszcze do tyu jak czak noris nos - mom zajebisty nos, nawet mojej sonsiadce sie podoba bo go widzi codziennie pszez okno jak sie paczy i muwi rze jej nie pszeszkadza ósta - to mam fajne do robienia fszystkim lahy szyja - mam dugom bo jak pacze to mósze widzieć daleko klata - mam zajebistom klate tylko owłosionom trohu za dórzo bo mnie sie nie hciało jej golić kótas - zajebiaha, nowego se kópiłem ostatnio jak pszelicytowałem spszengło do bizonu. No i tak powiem o mojim kótasie, rze jest funkiel nufka, nieśmigany tfasz - na solarce pszyjebałem wienc jest spoko nogi - popierdalam codzien w gómiorah i ih nie sciongam wienc nie wiem jak wyglondajom

Gość upupupupuccx