Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Waszych Ciał

Panie i Panowie Co lubisz w swoim ciele?

Polecane posty

Gość gryczka
hahahaha--> Pytanie nie brzmiało, "co obiektywnie jest najładniejsze w Twoim ciele", ale "co ci się w sobie podoba?". Nie widzę nic z mitomanii w szukaniu w sobie dobrych stron.

Gość Linka ....
No więc .... Lubię swoje bardzo długie nogi (choć ciężko kupić spodnie) Duże prawie czarne wyraziste oczy (chłopy szaleją :P) podobno mam idealny układ twarzy (osąd ekspertów) no i oczywiście moje włosy - długie, kręcone i prawie czarne ... Mam też świetne biodra i wcięcie w talii ... Z biustem mizernawie ... :P ale może też hormonalnie podhoduję ... albo co ... :P

Gość hahahhahaha
Gryczka nie bądż śmieszna ............ poczytaj tylko .....czy to jest obiektywizm...???? """""ja uwielbiam swój naturalny biust i wyraźne wcięcie w talii """""""" """""Swoje długie nogi, ech szkoda że już mi nie wypada chodzić w mini w wersji mini."""""""" """"""""""Lubię swoje bardzo długie nogi (choć ciężko kupić spodnie) Duże prawie czarne wyraziste oczy (chłopy szaleją ) podobno mam idealny układ twarzy (osąd ekspertów) no i oczywiście moje włosy - długie, kręcone i prawie czarne ... Mam też świetne biodra i wcięcie w talii ... """"""""""""" Może ma tym poprzestanę!!! ;D;D;D;D;

lubie swoje łydki bo są chude w przeciwieństwie do doopy :-O lubie swoje usta bo nie musze wstrzykiwać calogenu lubie kolor swoich oczu i nie zmieniłabym go na żaden inny mam tęczówki wyrazisto niebieskie jak chabry i ciemną oprawę oczu mam ładny zgrabny nosek

Hahahaha - Czyżbyś ty sama nie miała się czym pochwalić? Czy wegług Ciebie każdy powinien tylko narzekac na to jak wygląda, zamiast być dumnym z niektórych elementów swojego ciała? Jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to lepiej się wcale nie odzywaj. Już znamy twoje zdanie na ten temat. Papa. :P:P

Gość Linka ....
hahahhahaha - to Ty nie jesteś obiektywna, twierdząc, że nikt nie jest obiektywny .... W moim przypadku ... wiem, że mam długie nogi - bo oprócz tego, że trudno mi dobrać długość (noszę spodnie na 188, choć tyle nie mierzę), ( koleżanki z reguły skracają) to jeszcze mi mówią to faceci ... Gdzie tu mitomania? uważasz, że chodzę do sklepów dziecięcych, aby się dowartościować, że mam dłuższe nogi? :O Podobnie z resztą...

a niech sie chwalą jak chcą bosz jakie te kobiety są zawistne a jak ktoś chce popełnić samobójswo to zły a jak ktoś jest szczęśliwy i lubi swoje ciało to też zły spokojnie nich sie chwalą,mi nie przeszkadza :-)

Gość Linka ....
Naprawdę uważasz, że sobie wymyślam, że mam długie kręcone włosy? Albo duże prawie czarne oczy? Mam południowy typ urody ... Uważasz, że to niemożliwe?

Gość shira_
a ja lubie swoją skórę.... gładką, przyjemną w dotyku, o ładnym kolorze... dłonie - delikatne, z naturalnymi paznokciami o ładnym kształcie... oczy - z wesołymi iskierkami :) wcięcie w talii...

Gość hahahhahaha
Poprostu nie uznaje takich płytkich tematów na forum wirtualnym, bo to grubo mija się z prawdą, czyż nie? A co do mnie, to nie mam potrzeby wychwalania się wszech i wobec, aż takiej akceptacji nie potrzebuje. Mam obiektywną świadomość swoich atutów i niedoborów też, o czym tutaj większość nie pamięta, albo i nie chce tego zauważać!

Gość Linka ....
Uszczerbki, albo do lekkiej korekty też mogę wymienić... - biust (oj przydałoby się go więcej) - umięśnienie (bywało lepiej, miałam pięknie wyrzeźbione ciało i podniesione pośladki - teraz za długo pracuje i nie mam siły na siłownie) - zęby (czas na aparat)

Gość Linka ....
hahahhahaha- po co ktoś ma pamiętać Twoje atuty itd? :O

Gość Dany Decoy
ja chciałbym pamiętać...

Gość Pizza Girl
lubię w sobie mój dość duży biust, lekkie wcięcie w talii, płaski jak deska brzuch, szczupłe nogi i długie gęste włosy (teraz rude :P) nie przepadam za swoimi biodrami, trochę za wąskie są... ciekawy topik nawiasem mówiąc ;)

Gość babababggtttaar
hahaha--jak nie lubisz płytkich tematów jak to nazwałaś to idź na forum naukowe i podyskutuj o tablicy mendelejewa tutaj są luźne tematy przy kawie jak sama nazwa mówi ,kogo to interesuje że ty tego nie uznajesz ?

Gość dany decoy
hahahahaha , to wrażliwa istota jest,po prostu, przejmuje się co niektórymi..., a Wy nic nie rozumiecie...ochiach

Gość Linka ....
Patrząc na nią logicznie .... chyba nie jest zbyt atrakcyjna ... skoro uznaje, że długie nogi, ładne włosy, itd. to mity ... :O Innego uzasadnienia nie widzę ...

Gość hahahhahaha
Jesteście dziewczyny bardzo naiwne i dziwne. to tylko świadczy o was. No bo jak można zinterpretować takie bzdury: Woman In Kitchen """"""No właśnie, chwalcie się, niech Hahaha umrze z zazdrości """ """""""""Hahahaha zamilkła."""""" """""""""hahahhahaha- po co ktoś ma pamiętać Twoje atuty itd? """"""""Linka .... twoja ironia jest żałosna...lepiej naucz się czytac z uwagą!!! Dowartościowujcie się po swojemu, skoro inaczej się nie da. Nie będę sie bawić w takie komedie. Nie odpowiada mi taka dziecinada!!

Gość hahahhahaha
Dodam tylko, że można być zazdrosnym o rzeczywistość, a nie czyjąś chorą wyobraźnię, m. in. to też wam chciałam uświadomić. Ale mitomankom, ciężko jest wyjasnić pewne rzeczy, więc nic tu po mnie! Mimo wszystko pozdrawiam!

każdy człowiek ma prawo do szczęścia a to że jest dumny ze swego ciała to też dobrze.Każda kobieta jest piękna i wyławiamy swoje atuty wiedząc że mamy wady ale nie mówimy o tym tutaj. Po co to wzburzenie i pisanie że ktos jest pusty i zmyśla.To ty masz ze sobą problem,jesteś konfliktowa.Drażni cię zadowolenie innych ?

Gość Linka ....
hahahhahaha - zacznij od tego, jak chcesz udowodnić, że to chora wyobraźnia. Poza tym, po czym wnioskujesz, że to chora wyobraźnia? Dlaczego uważasz, że każda część ciała każdego musi być do wymiany?

Gość karafka decanter
LUBIE: Oczy - duze, kocie, w ciemej oprawie, szaro-zielono-niebieskie, ladne brwi, dlugie rzesy Wlosy - dlugie, geste, ciemnobrazowe, lekko falujace. JEST OK: Nogi - dosc dlugie, zgrabne, ksztaltne, ale jakbym wiecej cwiczyla to by byly ladniejsze Pupa - tak jak nogi. Twarz ogólnie - nie jakas super pieknosc, ale raczej atrakcyjna Piersi - dosc male, ale mam do nich sentyment i nawet je lubie NIE LUBIE: Brzuch, talia - znikome wciecie, tluszczyk na brzuchu Plecy, klatka piersiowa (nie piersi), ramiona - szerokie, duzy obwód, niekobiece

Gość maszynista
Lubię swój wysokoprężny tłok !