Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Jestem przeciwku złu.

Polecane posty

Gość

Jak uchronić się przed przemocą?

Gość
Boli mnie znieczulica. Gdy człowiek ma wiele ran psychicznych i fizycznych, nigdy nie jest już taki sam. STOP PRZEMOCY.

Gość frfrfrf
swiata nie zbawisz wszedzie sa zli wredni ludzie nic na to poradzisz badz dobry moze odpłaca tym samym

Gość oczywiście że tak
Zło było i będzie, wiadome, ale teraz jest bestialskie zło, cywilizacyjne zło, którego niestety nie było. Niszczy ludzi niemal w zarodku. Dorosłych pozbawia człowieczeństwa. Może kiedyś sie to zmieni, ale ile do tego czasu pochłonie ofiar? Najlepiej zaczynać od siebie. Wartości życia się zmieniają, ale wartości moralne od zarania dziejów pozostają te same.

Gość
Codziennie slyszy się o bitych dzieciach.

Gość frfrfrf
jak ktos sie pyta"kto nas uratuje" to chyba normalne to nie jest szukasz mesjasza??

Gość lucrezia
ja przez to wszechobecne zło nie chcę mieć dzieci, serce by mi sie krajało gdybym miła patrzeć na to jak wychowują się w tym poj....m świecie :(

Gość
Ludzie udają , że nie widzą, nie słyszą, że coś się złego dzieje za ścianą.

Gość
Na Śląsku była taka rodzina prześladowana przez patalogicznych sąsiadów. Mąż wzywał policję wiele razy, nic to nie pomogło. Pewnego dnia doszło do tragedii, żona tego mężczyzny i córka , gdy były pod domem ci sąsiedzi zaczęli ich wyzywać, bić. Mąż je bronił, uciekli do domu , zamknęli drzwi, tamci wyważyli drzwi, matka z córką schowały się za kanapą, ojciec wziął nóż, zabił napastnika. Bronił rodziny, policja jego aresztowała. Tamci zwyrodnialcy wciąż mieszkają.

Gość śląsk to w ogóle koszmar