Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słona herbata

Samotność nie kontrolowana

Polecane posty

Są takie dni, kiedy telefony dzwonią od rana do wieczora i czujemy obecność drugiej osoby obok siebie. Szkoda, że tak nie jest dziś. Chyba ogólny dół. Nie potrzebuję pocieszenia. Chyba sobie zdałam sprawę jak bardzo samotna jestem. Dlaczego akurat dziś mnie olali? Mam dziś imieniny.. przyjaciele nawet nie pamiętali. Kurde niby nic, prawda? To dlaczego tak mi smutno?

Gość dla Ciebie....
🌻 🌻 🌻 wraz z najlepszymi życzeniami :) głowa do góry, jutro będzie lepiej:)

Gość wszzzzzz
wszystkiego NAJJJJJJJ NAJ, glowa do gory:)

Tak :) Dziękuję. Wiecie, co nie mam faceta, nikomu na mnie nie zależy jak na kobiecie, a moja rodzina jest dziwna, ale wydawało mi się, że mam fajnych przyjaciół, którzy o mnie pamiętają.. No i ok, każdemu się przecież zdarza. No ja to mam problemy.. Wiem, głupie.

jesli ci to pomoze to powiem ci ze ja moich imienin tez nie obchodze bo nikt nie pamietal. wszystkieo najlepszego :)

Gość dla Ciebie....
człowiek nie jest sam, bywa tylko samotny wśród ludzi...:)

Tylko ten kubek jakoś zawsze pusty. Dobra dziś dramatyzuje.... Już nawet nie wiem, o co mi chodzi. Kurde chyba każdy ma takie dni, że jest nam gorzej?

"Już nawet nie wiem, o co mi chodzi" nie przejmuj się....to takie naturalne uczucie...symptomy kobiety :) pozdro

każdy ma gorsze dni, a teraz na dodatek jesień idzie. od pięknej jesieni to proszę się co najwyżej "odstawić" i nie mylić pięknej z jakąkolwiek depresją ...bo to mylne jest...

Zwalmy wszystko na kobiecą naturę. Jesień jest jeszcze ładna, pogoda nawet na spacer odpowiednia. Macie nieraz coś takiego, że czujecie się samotni wśród ludzi? Wszyscy są obok, ale nie z wami...

kiedy jest zimno, szaro i pada - nie jest pięknie szarość to jeden z kolorów - ponadto widzę ich pełno ...np. w lato występuje przeważnie zieleń...a teraz? pełen klimat...:)

Szary - mój ulubiony. Mam niezliczoną ilość szarych rzeczy ;P Wszyscy mówią, że źle ze mną. Ale co ja na to poradzę? Szary jest piękny.

Macie nieraz coś takiego, że czujecie się samotni wśród ludzi? Wszyscy są obok, ale nie z wami... im więcej ludzi , tym ich mniej , jakoś to by tu pasowało...dlatego lepiej lepszy jeden niż tuzin....:)

A ja bywam bardzo często. Może być tłum osób, nawet których w jakimś stopniu znam, a ja się czuję samotna. Heh już mi trochę lepiej. Dziękuję Wam :*

widuję jeszcze kwiaty, owoce, motyle i inne kolorowe rzeczy ja nie bywam samotna wśród ludzi, nawet w ciasnym pociągu jest fajnie ale to takie małe "rzeczy"...jam lubię jak mnie ogół otacza kolorów...:) a jak lubisz ciasny pociąg to lubisz małe miejsca :)

Gość sadadda
bo jesteś sama.... na pytanie odpowiedziałem.. sama jak palec.

tfuuu, nie znoszę ciasnych pociągów! w ogóle nie znoszę PKP. ale wśród ludzi zawsze znajdują się jacyś sympatyczni. najlepiej oczywiście jest na studiach, aż żal, że już powoli kończę. ale może jeszcze gdzieś postudiuję widocznie zielona żelka powinna studiować w czasie lata w ciasnym tłumie kierunek - "tłum wedle mojej pory roku" na uniwersytecie pkp :D

PKP powinni zdelegalizować. w piątek jechałam w pociągu, do którego na kolejnych stacjach po prostu nie dało się wsiadać. dobrze, że obok mnie jechał taki przystojny student, przynajmniej było na co popatrzeć jesli zdelegalizują pkp , nie będziesz miała na widoku przystojniaków z juniwersytetu , jako żelka powinnaś uważać, by jako słodka zielona nie wylądować zbyt szybko w jego żołądku od patrzenia .....czyli potem przepłynąć od żołądka do serca...:)

on był akurat z polibudy jestem słodka tylko pozornie czyli słodko-gorzka ... pozornie gorzka , a naprawdę słodka...:) a bywam słona albo gorzka, czyli w niczyim żołądku , a potem sercu nie wyląduje czyli słono -gorzka , poza tym zbyt wielki optymizm przed Tobą skoro uważasz że nie trafisz... :)