Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Jestem beznadziejna.

Polecane posty

"ZKazdymDniem to taka osoba, o której się słyszało, ale nigdy nie spotkało na prawde.... ona jest jak legenda ... do końca nie wiadomo czy prawdziwa" Buahhhaaahahaa. Legenda :D Lubię kobiety z poczuciem humoru :P

Gość Gaweleczek
A Jesteś dziewica?

Z Każdym Dniem...>>>> czy chcesz mi dac do zrozumienia ze mam zjebane zmysly 😡..... ja nie dyskutuje z beznadziejnymi ! a skoro pisze z toba to znaczy ze jestes w duzym bledzie .....by nie powiedziec w zajebiscie duzym ! :)

Kiedy już wstaniesz powiedz coś pozytywnego, to sprawi że dzień stanie się lepszy. :) Nie martw się, bo życie jest piękne!

A mi kabel USB -- może się mylę, może twój zmysł jest jak najbardziej w porządku, ale jakoś tak dzisiaj...mam beznadziejne myśli :o pozdrawiam środkowym palcem -- ooo, w takim razie mam już dwie starsze siostry! Nie wiem tylko, czy ta z mojego domu nie będzie zazdrosna :classic_cool:

Piotrrrr -- wiem, że świat jest piękny, dlatego wydaje mi się, że do niego nie pasuję... Coś pozytywnego na dzień dobry? Hm... mam nadzieję, że będzie jutro świecić słońce, bo zazwyczaj od tego robi mi się weselej :D

Z Każdym Dniem...>>> dopadaja cie w najlepszym dla ciebie czasie ? wtedy kiedy powinnas sie cieszyc ,smiac na glos, bawic sie ? ..... myslalem ze moze jesien tak na ciebie wplywa :O

Dopadają mnie po tym, jak już przestane się śmiać, bawić się po całym mieście w chowanego, tańczyć na ławkach w parku... Kiedy po zabawie wracam do domu. Wtedy zazwyczaj czuję, że jest coś nie tak. Nie wiedzieć czemu :o Jestem głupia

Z Każdym Dniem... Dopadają mnie po tym, jak już przestane się śmiać, bawić się po całym mieście w chowanego, tańczyć na ławkach w parku... Kiedy po zabawie wracam do domu. Wtedy zazwyczaj czuję, że jest coś nie tak. Nie wiedzieć czemu Jestem głupia mam podobnie :O taka huśtawka :O

heheh dziewczyny :D te hustawki to nic innego jak to co nazywam metamorfoza dziewczyny w kobiete.... takie zabawy choc bawia pozornie juz 5 min po zabawie przestaja cieszyc ..

nawet moja mama to zauważa.. nie cieszy się z tego.. najgorsze, jak się jej rozryczę i ona nie wie czemu :( ja czasem też nie wiem.

Kabel--> nie wiem czy to to.. dłuższy czas już te huśtawki trwają.. parę lat :O ostatnio to w ogóle mi się wszystko nałożyło, problemy przyjaciółek, moje itp :(

nie jestem pewny swego ...ale obserwujac moje rowiesniczki w czasach szkolnych mialy podobne dolki ....pozniej domyslilem sie o co chodzi :) rzeczy ktore bawily nagle przestaly cieszyc, zrobily sie powazniejsze ...i na nas rowiesnikow nie zwracaly uwagi :P ...

branoc 🌼:) Kabel--> nie wiem naprawdę. ja przy znajomych raczej roześmiana jestem.. większość nie ma pojęcia, i dobrze, niech się nie martwią.. ;]

Kabel -- ja raczej nie dorastam :D Nie ważne, czy bawiłabym się, jak dziecko, chlała na umór czy po prostu rozmawiała z ludźmi, i tak mam wakacyjnego doła, kiedy jestem sam na sam z moimi dziwnymi, nienormalnymi myślami

Gość Zgadzam sie wpełni
Z Każdym Dniem...jest beznadziejna, coraz bardziej beznadziejna