Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Jestem beznadziejna.

Polecane posty

wiem :P ja nie o gimnazjum myslalem i nie o dorastaniu....ten etam masz juz pare lat za soba :P :) dobranoc Z Każdym Dniem... :) 🌻 chlasz na umor ???? :classic_cool:

Gość Paletz do nogi gdzieś wymiotła

Kabel--> moje najbliższe przyjaciółki wiedzą.. one rozumieją, ale same mają swoich dołków i problemów sporo. jak się kumplowi przyznałam to mnie opieprzył, więc wolę się nie wychylać z tym :O mamie też nie lubię często o tym mówić, bo sama ma dużo nerwów i przeżywa. dość jej problemów przez te 18 lat nawywijałam.

czasami chlam na umór :classic_cool: Moi przyjeciele tez nie dowiadują się o moich dołkach :D Staram się tego nie okazywać...a kiedy nie potrafiłam powstrzymać tego i pokazałam, jak potrafię beznadziejnie myśleć... no cóż, nie rozumieli mnie. Skończyło się na ponad miesięcznej separacji :P

mój kumpel też nie zrozumiał i mieliśmy potem "złe dni" :P reszcie to nawet nie mam zamiaru, wolę jak oni przylatują do mnie z problemami ;] lubię się bawić w terapeutkę :classic_cool:

Kabel--> mimo, że czasem tak mnie określają zdecydowanie nie jestem emo :P moja kuzynka dresiara zawsze tak do mnie mówi. marzyło mi się raczej przeistoczenie w gothic lolitę ;) niektórzy nie rozróżniają ;] dziękuję, Wasza Wysokość ;)🌼

Gość Tak jesteś i tego
wódzia taż nie zmieni...

:) przyjemnosc po mojej stronie .... hehe nie rozrozniaja bo jedni i drudzy na czarnawo sie nosza :D ja pewnie tez bym mial klopot :D choc moze nie styl ciuchow ich rozni .....no ale ja wiekowy jestem to mam prawo nie nadazac za wszystkim :)