Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adenozynotrójfosforanowa

dlaczego nie śpicie?

Polecane posty

bo długo spałam. :O und szukałam aż do teraz czekoladek, które nieopatrznie schowałam do torebki. 😭 a Ty czemu nie, nukleotydzie jeden? :classic_cool:

Gość ag.gi
może z tego samego powodu co Ty!!!!!

zjem jedną za Ciebie :) podobno to dla mnie wskazane. a długo nie miałam apetytu na słodycze :P mnie też nooooodno, aż piszczy 😭

Gość Majlen
A ja myślę nad tym, że od dobrego czasu nie jadłam normalnego ciepłego obiadu i jest mi jakoś smutno. Nie ma mi kto ugotować :(

Majlen--> moja mama też nie zawsze ma czas gotować :( wiem co to za ból.. a sama nie umiem :O:classic_cool: ATP, wymyśl coś do roboty :P

ATP--> bo szczupła jestem, a przez wakacje zamiast utyć to schudłam.. moja babcia we mnie wpychała i chciała mnie utuczyć, ale nie wyszło :P

Gość Majlen
Ale ja jestem sama w obcym kraju i nie mam przy sobie mamy :P

adenozynotrójfosforanowa ja lubię wszystkie zdrobnienia:P ale jak ktoś na mnie Małgorzata woła to... udupiam wzrokiem :D

Gość Majlen
I w ogóle nie chce mi się iść do zimnego, pustego, smutnego łóżka. Eh

Majlen--> ja za rok też się wyprowadzam.. trza się gotować nauczyć ;] :( ATP--> zjadłam dwie i koniec.. taki ze mnie żarłok :P

miałam k-rew-sko ciężki dzień i odreagowuję pisząc bzdury na forum i w dodatku... wciąż tęsknię za NIM a jego nie ma i takie tam ple ple :P

Gość Majlen
hm kocham czekoladę... i tak się właśnie kurna na studiach odżywiam, nie mam czasu na gotowanie, prócz niedzieli może (hm to juz dziś), a chciałabym żeby ktoś mi ugotował pyszny obiad i bym nie musiała sama, w samotności wpierniczać paczki orzeszków zamiast obiadu :( Jakieś takie to smutne, przepraszam, jakiś smut mnie dopadł... :(