Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uzeleznienie on line

Uzaleznieni od kafe lub sieci

Polecane posty

jestem uzalezniona od kafe (lub ogolnie od sieci). Chcialabym sie dowiedziec ile osob ma z tym problem i do jakiej grupy wiekowej nalezy. Wpisujcie tutaj swoj wiek, plec, kraj oraz zawod i zainteresowania. Prosze o szczere posty Dziekuje Ja pierwsza kobieta / 26 lat/ Belgia /studentka zainteresowania: maluje i lubie muzyke, chetnie czytam i ostatnio wlasnie....uzaleznilam sie od kafe :o - beznadziejny przypadek

Gość Tomasz 28 wawa
informatyk / zainteresowania - kompy ;-)

22 lata M uzależniony ogólnie od sieci, tyle że u mnie to jest tak że gdybym nie siedział przed kompem pewnie bym spał albo patrzył w sufit, brak zainteresowań, znudzony życiem, bardzo częste myśli samobójcze, ciężka depresja i jeszcze pewnie kilka chorób psychicznych o dziwnych nazwach

Lox... no wlasnie ja tez mam depresje, stracilam chec do zycia, nawet nie mam ochoty na spotkania ze znajomymi:o Nic mnie nie cieszy i nie widze dla siebie zadnych perspektyw. Internet jest dla mnie sposobem na zabicie czasu - ktorego wlasciwie nie mam, pomagajac mi tym samym uporac sie z przykrymi myslami. Niektorzy pija alkohol, biora narkotyki, a ja serfuje po necie :o

Gość Uzaleznienie on line
do Edzia Gorniak: to jest forum dla osob, ktore sa uzaleznione od sieci. Jezeli ciebie ten problem nie dotyczy, to nie jest to topik dla ciebie