Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzucona_szesnastolatkaa

dlaczego mnie tak bardzo nie lubią?nie chce byc cale zycie tą najgorszą! POMOCY!

Polecane posty

zreszta to dopiero poczatek:) musicie sie zzyc ,moze nie jestes az tak przebojowa jak inni? no a jesli chodzi o chlopcow ...no coz..lubią piłkę? stań sie fanką meczów , mówią o premierze? leć do kina,bedziesz mogla sie wykazać i opowiedziec czy warto isc na film.. poza tym nie zawodny sposob .. podchodzisz na przerwie do chlopaka z klasy : boooo wiesz...Ty jestes taaaki zdolny a ja nie kumam tego zadania ,pomógłbys mi ... ooooch jak fajnie bylo w szkole:D

Gość lol naoiogladals sie
amerkyanskich filmidel i myslisz ze lo to najlepsze lata twojego zycia xD DZIEWCZYNO opanuj sie ;P zycie dopiero przed toba, uwierz ze po LO sie nie umiera ;P po tym bedziesz miala jeszcze ciekawe lata ;P

Gość kafeterianka pomaranczowa
moze chodzic o to, ze wlasnie podobasz sie tym chlopakom, ale jestes zbyt niedostepna, co ich denerwuje i dlatego tak zachowuja sie wobec Ciebie. ale moze byc tez tak, ze po prostu bardzo widac ta Twoja niesmialosc, co ich odpycha, pozniej Ty jeszcze bardziej milczysz i to wszystko sie tak nakreca. no ale ja nie wiem, nie znam Cie, nie widzialam, sama musisz znalezc przyczyne. moze pogadaj z ta swoja kolezanka, ktora najbardziej polubilas...

Gość nie przejmuj się
chłopkaki w wieku 16 lat już tacy są. nawet jeśli któryś miałby ochotę pogadać z dziewczynami, to często rezygnuje, bo przed kolegami musi grać twardziela, który przecież nie dyskutuje z dziewczynami. nie przejmuj się :) będzie dobrze

Gość a ty masz jakieś swoje hobby
cos cię interesuje? czy tylko ciągle analizujesz co ci kto powiedział i dlaczego ci nie powiedział? :-O mniej się skupiaj na swojej osobie, nie myśl bez przerwy co inni o tobie myslą - tak robią typowe egoistyczne typy a i nie ma obowiązku posiadania w twoim wieku chłopaka, ani całowania się - wręcz większość dziewczyn 16letnich nie miało i nie ma chłopaka, a tylko tak mówią że miały :-P jest mnóstwo dziewic po 20 roku życia :-P zacznij się interesować światem i mniej analizowac co inni o tobie myślą czy mówią

Gość ODRZYCONA SZESNASTOLAKTAA
ale jesli oni gadaja miedzy sobą o czymś a ja im sie wtrące a nie chca znac mojego zdania to chyba bedzie mi glupio bo pomyslą oł a co ona sie nieproszona odzywa albo ta idiotka sie odezwała i jeszcze takei głupoty wygaduje stac sie osobą z nieśmiałej w wygadaną.... łatwo napisac trudniej wykonać.

Gość oO.
wyluzuj, dziewczyno. nic Ci nie pasuje, siedź w kącie i płacz.

Dziewczyno, wyluzuj. Skoro dogadujesz się z dziewczynami, to chyba nudna nie jestes - bo przecież rozmawiasz z nimi, wygłupiasz się itp. Być moze jesteś zbyt dojrzała dla tej smarkaterii z Twojej klasy, zbyt poważna, nie bawią Cię ich głupawe teksty. Nie wiem, ale wiem jedno - że chłopcy z pierwszych klas szkół średnich to dzieciaki i tyle. Wyluzuj, nic na siłę,a może poznasz jakiegoś poważniejszego gościa ze starszej klasy i z nim się dogadasz. Powodzenia.

Gość takanijakataka
powiem ci ze ja tez sie tego balam na samym poczatku bo trafilam do klasy gdzie bylo 6 dziewoj i 15 chopakow to bylo technikum o typowo meskim zawodzie i co na poczatku zawsze jest szorstko ale potem bylo super , chlopaki dojrzewaja zreszta jak i dziewczyny , mysle ze wycieczka integracyjna byla by swietnym rozwiazaniem mysle ze byscie sie dotarli , u mnie bardzo sie przydala poznalismy sie pogadalismy moze rzuc takie chaslo w klasie pogadajcie z wychowawca mowie wycieczka integracyjna to jest rozwiazanie i przestan myslec o tym co oni mysla , takim sposobem zawalisz nauke!

No widzisz ,jesli jestes niesmiala to nic nie pomoga nasze rady... zreszta jak pamietam kiedy siedzielismy w grupie ciagle ktos nawijal i czasem nie sluchalo sie wszystkich ale nigdy jak ktos sie odezwal nie pom yslalam o glupia bo sie odzywa,,,a jesli ktos nie zwrocil uwagi na to co mowie ,powtarzalam:D

Gość odrzucona_szesnattlotaklaaa
nie jestem egosistką - to myslenie co inni o mnie myślą wywodzi sie z moich kompleksów. ojciec zawsze mi wmawiał ze jestem gorsza od innych i mnie do wsyztskich porównywał i nadal to robi i chyba po nim to mam ze sie porownuje do innych.... ;/ ,,boooo wiesz...Ty jestes taaaki zdolny a ja nie kumam tego zadania ,pomógłbys mi ...'' - tak zagadałam do dwóch chłopaków dobrych z matmy :D i z jednym (jako jedym z 16 pozostałych chłopaków) mam jaki taki kontakt, czasem sie zamieni słowo o czyms, ale to tez raczej tematy o nauce, bo o czym innym nie ma za bardzo właśnie bo nudna jestem jak ktos napisał....

To jakieś postępy robisz :) Tylko nie rób z siebie idiotki przed chłopakami - takiej malej, że on to niby taki zdolny, a ja taka głupiutka. Chyba nie tędy droga. Spytać tak, ale bez takiego ślimaczenia , więcej honoru, dziewczyno.

Gość oO.
to zacznij się czyms interesować. obejrzyj kilka filmów które oglądają twoi rówieśnicy. jesteś chyba jedną z tych osób, które siedzą na tyłku i marudzą, zamiast coś zmienić. ^^

Gość jhvbjhcgkhchc
do O.O ale lecz swoje kompleksy dziewczynko gdzie indziej, moze to ty jesteś ta nudna :D u mnie w grupie tez jest taka aśka, straszne cipsko. głupie kolezanki sa i były. nie przejmuj sie przygłupimi koleżankami i kolegami. oni ci na pewno zazdroszcza i stąd nie dadza ci dojśc do słowa. olej to

Gość oO.
ja mam swoich znajomych, i nie użalam się nad sobą na forum. chill. a autorki nikt nie będzie prosił o łaskawe wyrażenie swojego zdania na temat filmu czy też scenki, z której się śmieją. i nie napisała że nie pozwalają jej dojsć do głosu, tylko ona nie ma co powiedzieć.

to zacznij się czyms interesować. obejrzyj kilka filmów które oglądają twoi rówieśnicy. jesteś chyba jedną z tych osób, które siedzą na tyłku i marudzą, zamiast coś zmienić. ^^ taaa a teraz to przesadzasz. nie sądzisz chyba ze intersują mnie filmy przed 30 lat i muzyka ala Beethoven??? oglądam duzo komedii, słucham pop'u rapu rock'a oglądam mam talent itd i mogłabym wiele o tym dyskutowac i o innych rzeczach tez. tylko wlasnie boje sie zacząć temat, ze nikt go nie załapie i w ogóle jak inni gadają o mprezach to ja wyjade z programem mam talent czy jakąś komedią... i często mam taką pustkę w głowie ze nie wiem co powiedziec i to chyba jest mój problem bo nie potrafie sie otworzyc przed nowymi osobami. A przed kolezankami ze starej szkoly to mi boje tak, ze o matko, wygłupiam sie, smiejemy, gadamy o pierdołach itd :D tylko przed chłopakami tak nie potrafie krępuje sie jakby czy cos

"nie jestem egosistką - to myslenie co inni o mnie myślą wywodzi sie z moich kompleksów. " właśnie kompleksy mają ludzie skupieni przede wszystkim na sobie :-D czyli egoiści i narcyzi ja, ja, ja, ja, ja i mój nos za duży lub za mały, ja i moje krzywe nogi, ja i moje odstające uszy lub zbyt przylegające uszy, ja i moje samotnosć, ja i moja niesmiałosć, ja i moja brak umiejętności rozmawiania z chłopakami przyjmij do wiadomości, że nie jesteś pępkiem świata i większości twojego otoczenie NIE INTERESUJE ani tój wyglad, ani twoje zachowanie, ani w ogóle twoja osoba :-P Czyli z braku twojej odpowiedzi mam rozumieć, że NIC poza twoja osoba cię nie interesuje? Nie masz żadnych zainteresowań, hobby, nie czytasz niczego ciekawego dla ciebie. :-( Zainteresuj się CZYMKOLWIEK. A umiesz coś robić? na drutach, na szydełku, robisz biżuterię albo fotografujesz, rysujesz, umiesz sama pomalowac pokój w domu? szyjesz spódnice? nie umiesz? NAUCZ SIĘ!

Gość jhvbjhcgkhchc
ojojoj ty sie nie użalasz, no jaka dzielna tylko podziwiać, zadufana w sobie lalunia która próbuje udowodnić ze jest inaczej. nie ważne czy masz znajomych czy co tam, twoje wypowiedzi pokazuja że jesteś głupią pipą a autorka jest właśnie dyskryminwana, i to że wyśmiewają jej wypowiedzi i nie zwracaja uwagi to jest właśnie chyba nie danie dojścia do głosu. chcą ja zdominwać widocznie nie taka cieniaska z niej

Gość fewdfwedfwesfwes
problemem moze byc to, ze za bardzo Ci zalezy i to widac. co moze byc zrodlem drwin. rada: wyluzowac.

"taaa a teraz to przesadzasz. nie sądzisz chyba ze intersują mnie filmy przed 30 lat i muzyka ala Beethoven???" A DLACZEGO to miałoby być złe zainteresowanie???? Taka osoby byłaby czegoś ciekawa, cos by wiedziała. Są tez tacy co tym interesują i też jest dobre zainteresowanie. Duże lepsze niż brak jaichkolwiel zanteresowań i jęczenie "nikt mnie nie lubi" :-P :-P

Gość oO.
dlaczego jestem głupia? bo uważam, że problemy nalezy rozwiązywac a nie siedzieć i płakać i użalać się? i nie sądzę, że ktokolwiek pomyśli że jesteś głupia bo zabierasz głos w dyskusji. nie myśl chorobliwie o tym, kto co pomyśli. jesli palniesz coś głupiego - cóż, nie ty pierwsza i nie ostatnia. zainicjuj spotkanie po lekcjach, idźcie do kina czy coś. może inaczej na Ciebie spojrzą.

Gość pani fifilionka
Jak jestes nudna to sie nie dziw, ze cie i tak odbieraja. Jesli twoi rowiesnicy ogladaja teraz high school musical 3 (nie wiem co sie teraz oglada w LO) to tez obejrzyj. Ja liceum zaczelam 11 lat temu i mielismy w klasie wlasnie taka dziewczyne, nawet i ladna ale ... po prostu zal bylo sluchac. Nie interesowla sie niczym, nic nie ogladala, nic nie czytala. A potem chodzila obrazona, ze nikt jej nie slucha ! No dramat po prostu ! Moze tez taka jestes, nie umiesz powiedziec nic sesnwonego albo siedzisz z innymi i tylko sluchasz. Poszukaj przyczyny w sobie a nie na zewnatrz.

Gość pani filiofionka
to idz na jakas impreze kobieto zamiast sie nad soba uzalac. jak wyskoczysz z programem mam talent to oczywiste, ze kazdy cie wysmieje. chyba, ze wiesz, ze inni tez to ogladaja.

Gość odrzucona szenastolatkaa
bbuuuuu nie rozumiecie mnie... mowicie ze ja sie tylko uzalam a to nie prawda, temat jest po to, zeby dowiedziec sie co robie zle i to wyeliminować! zbieram wasze rady a pozniej choc nie bedzie to łatwe postaram sie zmienic. a egoistką moze jestem w pewnym sensie -ze sie za bardzo przejmuje co inni pomyślą, ale nie egoistką w sensie że nie obchodzą mnie inni, robie wszystko, tak aby mi było jaknajlpeiej - bo wręcz przeciwnie staram sie kazdemu pomagać w miare mozliwości.

Gość szklanka zielonej herbatki
dziewczyno po prostu jesteś nudziara i tyle znam pełno takich jak ty próbują się wpychać w tłum na sile 'helllo obudź się nie jesteś taka fajna jak ci się wydaje wygłupy z koleżankami to nie wszystko to XXI wiek a nie epoka kamienia łupanego teraz liczą się imprezy faceci i nie mowie tego jako jakaś 15 lata tylko dorosła już kobieta pozdrawiam

Gość dorośnij może
"teraz liczą się imprezy faceci" co za idiotyczna rada :-( a co imprezy czy ci faceci z imprez ją utrzymają w przyszłości? dadzą środki na zycie?

napisz wreszcie wprost co cię interesuje bo że jesteś skupiona na sobie to juz wiemy :-O ale może jednak cos cię interesuje?

projektowanie stron internowtowych i fotografia