Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosianica

ponownie zimowa paka

Polecane posty

Gość idz z tymi szmatami
:o lepsze w lumpie mozna kupic, nie wzielabym ich za darmo

no to jeszcze tu jestes?zasowaj do lumpa i jak kupisz to pokaz jak taka wyszczekana jestes.nie masz zamiaru kupic to sie nie wypowiadaj

Gość idz z tymi szmatami
Bede pisala gdzie mi sie podoba. Wstyd wystawiac takie scierki na allegro i jeszcze na forum pokazywac 🖐️

szamty to moze ty masz.jak ci sie nie podoba twoja sprawa.i nie mam zamiaru juz dyskutowac z toba na ten temat

Gość co sie burzysz
? idz z tymi szmatami ma rację :/ ubrania są okropne i wątpię że ktoś je kupi....

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa789
z nimi to tylko do kontenera

pomijając fakt jakości tych ubrań - bo są beznadziejne, koszmarnie wygląda krzywo wiszące ubranko na wieszaku na paskudnej futrynie...

Gość chyba przesadzacie i to zdrowo
może ubranka nie są najpiękniejsze, zresztą nie mnie oceniać, bo sie nawet nie znam, mam synka, ale cena jest naprawdę śmieszna przecież za 30zł to nawet jednej firmowej bluzki nie kupicie uważam, że cena jest rozsądna i jeśli ktoś jest w kropce i bez kasy, to jest to dla niego wyjście z sytuacji;)

choc jedna normalna osoba. kazdy ma takie mieszkania na jakie go stac i nie wam to oceniac.ale sie uczepilyscie,moze was stac na nowki firmowe ubrania dla dzieci,a innych nie i moze komus sie przydadza bo nie sa zniszczone.wole sprzedac po kosztach i za to kupic inna paka dla corki wiekszych ubranek.

Gość depresyjna
Te ubranka sa ladne. I za 30 zl jak najbardziej mozna kupic.

Gość szklanapogoda
czego zescie sie uczepily tej dziewczyny i tych ubranek.jakie sa takie sa i wcale zle gorsze widywalam na allegro.moze komus sie przydadza i nie wam to oceniac. pewnie te co sie czepily to 3 letnie staraczki i zal im dupe sciska ze ktos moze cos sprzedac po dziecku a one nie bo nawet kupic nie moga bo nie maja komu

Gość hermionkaa
Fajne te ciuszki - szczególnie kurteczka i buciki. Szkoda, że nie mam córeczki, bo bym kupiła :) Na pewno ktoś zalictuje... za taką cenę... :)

Gość nie sa złe na pewno
ktos kupi tym bardziej ze cena nie duza

Gość przeciez sam kozuszek
wart z 80 zł tez mam synka bo bym brala z otwartymi ramionami-30 zł za tyle rzeczy do darmocha i buty w tym i przesylka 1dna

Gość autorko-zmien fotki

Gość za szybko kliknelam
tzn zrob foto ubranek tak jak tej rozowej kurtrczki nikomu futryna przeszkadzac nie bedzie

jakos nikomu innemu nie przeszkadza tylko tej jednej co sie czepila tej futryny.juz teraz nie bede zmieniac fotek co jedynie jak ktos bedzie chcial to moge doslac na @ indywidualnie

Gość błękitny kwiatuszek
mi ubanka rowniez sie podobaja sama bym kupila ale mam miesieczna corke i na nia to duzo za duze

Gość ale kozuszek faktycznie slabo
sie prezentuje a mysle ze jak wystawilabys go pojedynczo jako licytacja to i 100 bys wyciagneła

nie sa takie straszne te ubranka fakt można było lepiej wykonac foto ale nie o to chodzi cena śmieszna jak ktos bez grosza to kupi

Gość proste-jakby to bylo 300zł
to mozna sie rzuca ale o 30 to szok ze krytyka sie znalazła

wole to sprzedac i niech jakies dziecko jeszcze skorzysta jak ma mi sie w szafie walac.a co zarobie na sprzedazy to zainwestuje w cos dla corki.

Gość gdyby moj maz
meaaa pomijając fakt jakości tych ubrań - bo są beznadziejne, koszmarnie wygląda krzywo wiszące ubranko na wieszaku na paskudnej futrynie... jak jestes taka madra to rrob zdjecie swojej futryny,zobaczymy czzy jest piekna.Pewnie mieszkasz w jakims starym baraku a na forum z kawiarenki piszesz.

Gość xxll
bardzo ładne ubranka a cena rewelka czepiacie się totalnych bzdur a nie każdy musi być zawodowym fotografem w lumpeksach sa duzo gorsze