Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KALINKAnnnnnn

JAK WYGLĄDA CZOP??? CZY TO MOŻE BYĆ ON?????

Polecane posty

Gość KALINKAnnnnnn
kochana ja już 3 dzien sprzatam mieszkanie:-) już nie mam co sprzątać:-( mały sie uparł i nie chce wyjść:-) ja dam znać jak bedzie sie coś działo ale wieczorem bo jade jeszcze odebrać lóżeczko dla małego i po inne drobiazgi.

Gość KALINKAnnnnnn
chyba sie zacznie w nocy:-) brzuch mnie pobolewa jak na @:-)

Gość Paula_27
A Ty jeszcze w całości?!?! No cóż najgorsze to czekanie...jak tykająca bomba...zrób kilka głębokich przysiadów z szeroko rozstawionymi nogami to pomoże

Gość Kalinkannn chodź po schodach
Ja przenosiłam 14 dni i miałam wywoływany :( to był bóóól :O dopiero :( Jakie macie imiona dla dziecka ?

Gość sdfghjk
ty jeszcze nie urodzilas :D:D:D

Gość KALINKAnnnnnn
jeszcze nie:-( a szkoda:-) dzisiaj byłam na długich zakupach no i starałam sie szybko wejść po schodach na 4 piętro z zakupami. teraz przysiady i masowanie sutek:-) właśnie skarecam z meżem łóżeczko moze mały na nie czekał:-)

Gość KALINKAnnnnnn
Mam nadzieje ze dzisiaj coś w koncu pójdzie:-)

Gość KALINKAnnnnnn
witam jak widac nic sie nie dzieje:-( dzisiaj ide do lekarza chyba sobie długo poczekam:-( i raczej do piatku beda mi wywoływać:-( mały sie uparł:-) nie chce sam wyjść:-)

Gość albingata
No coś nie spieszy się małemu! Za dobrze mu:D Na szczęście o takich rzeczach szybko się zapomina. Ciekawe co Ci lekarz dzisiaj powie, kto wie na ile Ci się powiększyło rozwarcie? To też bardzo istotne.

Gość KALINKAnnnnnn
nich sie rozwiera jak najmocniej:-) mój mąż jest strasznie pżewrażliwiony jak ja w nocy wstaje tyo i on i budzi sie mówiąc "juz juz??" a ja mowie że NIE:-( to po odejściu czopu śluzowego poród może tak późno sie zacząć??? i nie dość ze jestem po terminie???

Gość albingata
Wiem, że dziecko spokojnie można jeszcze nosić ok 2 tygodni po terminie, a potem to lekarze wywołują poród. U mnie wody zaczęły odchodzić jakieś 2 tyg. po odklejeniu czopa. Ale u każdej kobiety te sprawy wyglądają inaczej. Zobaczysz co Ci dzisiaj powie lekarz, może uzna, że nie ma co czekać do piątku.

Gość KALINKAnnnnnn
tak samo jak ostatnio??? lekarz wypisze skierowanie ja pojade do szpitala a oni mi nie zroba cc bo beda czekać na skurcze... ostatnio wszysko nie jest po mojej stronie:-(

Gość albingata
Poproś lekarza niech Ci podpowie, co masz mówić. Nie wszystkie rzeczy da się zbadać. Poprzednio pisałaś, że chcieli zostawić Cię w szpitalu może tym razem zostań. Przynajmniej będziesz pod stałą kontrolą, 2 razy dziennie ktg, usg na miejscu. Przynajmniej o dzidziusia będziesz spokojna. Może to przyspieszy decyzję lekarzy. No nie wiem co Ci już mam podpowiedzieć.

Gość KALINKAnnnnnn
zobaczymy co teraz lekarz powie, myślałam zeby troszke wypic tego olejku rycynowego 2 łyżeczki do soku nie wiecej ale sie boje. przysiady nic nie daja sutki juz mnie to denerwuje:-(

Gość KALINKAnnnnnn
zaraz uciekam do lekarza:-) mam nadzieje ze cos dobrego powie:-)

KALINKAnnnnnn, w takim razie polecam mały seksik z mężem/partnerem :-P Przyjemne z pożytecznym :-D Może to coś pomoże ruszyć :-D

Gość KALINKAnnnnnn
hej:-) no i w piątek mam cc:-) a jak do tej pory nic sie nie działo, jeszcze chodzę:-( mały nie chce wyjść

KALINKAnnnnnn, coś ten Twój maluch nie za bardzo ma ochotę wyjść ;-P Trzymaj się i daj znać jak już będziesz po :-D

Gość KALINKAnnnnnn
uparty jest:-) oby tylko po porodzie taki nie byl uparty:-) mam nadzieje ze bedzie spokojny:-) czeka na ostatnia chwile:-)