Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielka Matka77

Ile dzis zzarlam, czyli bede otyla mloda matka

Polecane posty

Gość Wielka Matka77

Jestem w 7 miesiacu ciazy, przed wazylam 63 kg, a do tej pory przybylo mi 10 . A oto ile dzis zzarlam i mam mega wyrzuty sumienia: 1. miske platkow z mlekiem 2. 2 kajzerki z dzemem i maslem 3. banan 4. pomarancza 5. male awokado 6. kilka lyzeczek konfitury 7. maly pikantny paczek Dziewczyny, czy Wy tez macie takie napady wilczego glodu rano? Ile przytylyscie w ciazy? Jak sie opanowac i nie zrec tyle? :( Prosze o rady

Gość anaztasja
eee to wcale nie tak duzo karmisz dwoje

Gość najlepiej sie czyms zająć
co zaabsorbuje nasza uwagę, ruszac sie itp...

Gość nic bardziej mylnego...
w ciaży nie powinno sie jesc za dwoje ale dla dwojga! Zaleca sie kobietom w ciaży zwiekszyc dzienną dawkę kalorii o jakies 300 kcal a nie obżeranie się.

Gość Marionetka19191919
Ja w ciazy przytylam 24 kilo, wiec Twoje 10 to naprawde nic. Ale zrzucic trudno, wiec staraj sie nie przybrac zbyt wiele.

Gość Bjbgefejhwgiousdgb
A oto co ja pozarlam: :( jajecznica z 3 jajek na masle 3 kajzerki z maslem 2 kubki kakao jogurt z musli jablko kanapka mala z razowca z szynka

Gość Ej to zes pozarla

Gość maximmma
No to ja was chyba nie pociesze za bardzo...tez tak jadłam jak byłam w ciązy, przytyłam ok 23 kg...i teraz jeszcze zostało mi 12 do zrzucenia.Masakra, jestem 3 miesiace po porodzie a waga jak staneła tak stoi.Wiec lepiej sie ograniczyc teraz niz potem załowac. Pozdro:)

Gość a ja przytyłam 30 kg
wyglądałm jak zapasnik sumo i co? musiałam przezyc

Gość Nie ma co sobie folgowac
w ciazy pod względem jedzenia usprawiedliwiając to "jedzeniem za dwoje":O bo potem ciezko bedzie zrzucic to co sie nabyło. Trzeba odzywiac sie racjonalnie i jak najwiecej sie ruszac w miarę mozliwosci (spacery, plywanie itp.).

Gość ja przytyłam prawie 20 kilo
żarłam w dzień i w nocy! tak, "żarłam", bo inaczej nie da się tego nazwać, ale tak byłam głodna:O potrafiłam zjeść prawie kilo pistacji o 2 w nocy:O dziwię się, że nie przytyłam ze 2 razy tyle... w 10 czy 12 tygodniu już miałam 8 kilo na plusie:O 3 miesiące po porodzie nie było śladu po tych kilogramach;)

Gość jak sie ich za duzo zje
to tez sie utyje, np. awokado, banany:P

Gość a od winogron to juz w ogóle
:O nie wiedziałaś o tym myszka?

Gość do chudej to ci raczej daleko

Gość jakiej nagonki
? po prostu śmieszy mnie fakt, że uważasz się za chudą kiedy nawet zbyt szczupła nie jesteś, taka normalna z budowy jak dla mnie no chyba, że schudłaś ostatnio;)

Gość widziałam jak wyglądasz ważąc
te swoje 51 kilo i nie był to najciekawszy widok;) umówmy się, że chuda to jest Angelina Jolie, szczupła Natasza Urbańska, a Ty...? raczej Twój wygląd gabarytowo odbiega i to znacznie od jednej i drugiej wiec odpuść sobie:D