Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgx

Dlaczego kobiety mówią jedno a robią drugie?

Polecane posty

Gość kgx

Dlaczego mówicie, że facet MUSI być wysoki, przystojny, bogaty, zaradny, czuły itd. Itd. Itd. Itd., żebyście z nim były …a jednocześnie większość z waszych facetów to normalni faceci, którzy nie koniecznie mają te cechy? To po co mówicie, że te wszystkie cechy są koniecznie, skoro nie są?

Gość kgx
No nie powiecie chyba, że ...nie wiecie?

Gość grenadinne
a dlaczego faceci mowia, ze kobieta ma byc blond pieknoscia z dlugimi nogami i wymiarami 90-6-90, a wiekszosc ochoczo popyla po ulicach z babkami, ktorym do tego 'idealu' daleko? :) no, dlaczego?

bo kazda kobieta ma w głowie wyobrazenie swojego ideału... a ze mało ktorej trafi sie taki brad pitt to decydują sie na zwiazek z kims innym, ktory tez im sie podoba. Co w tym dziwnego?? ja tez chciałabym miec wysokiego, bruneta z ciałem modela - mam wysokiego blondyna z lekką nadwaga - czy to zbrodnia miec marzenia ?:)

Gość a dlaczego facet
dupczy wszystko co ma dziurę ale za żone musi mieć koniecznie dziewice ? Przecież wy faceci robicie wszystko co tylko można żeby na świecie nie było dziewic.

Gość tok
Kobiety tak naprawde marzą o brzuchatym,włochatym 50-latku z grubym portfelem ... www.tnij.org/tatax

Gość dfssd
"…a jednocześnie większość z waszych facetów to normalni faceci, którzy nie koniecznie mają te cechy?" chyba sobie zarty jakies robisz :o teraz kobiety nie kieruja sie miloscia tylko wlasnie zarobkami i wygladem