Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ACIK99

SONDA Śmieszne Teksty! Który najlepszy?

Polecane posty

Własnie zdobyłam prawko. Mam 19 lat, jestem studentką... I będe miała swoje osobiste czerwone cinquacento ;)) może to nie super bryka ale moja własna. I chciałabym by była przytulna i taka moja :D I własnie planuje sobie strzelić jakiś fajny napis (najlepiej na tył auta) I takie znalazłam. Proszę o Wasze Typy. Tak max 3. :) 1. Może i jadę wolno, ale ciągle przed Tobą! 2. Wal śmiało i tak Ty płacisz 3. Nie tak blisko, dopiero się poznaliśmy! 4. i po zawodach... (napis na tylnej klapie samochodu) 5. Nie płacz kiedy odjadę (+ naklejka płaczącego dziecka :-) 6. Wyprzedzaj! Już ktoś czeka na Twoją nerkę 7. sorry !! jadem jak mogem 8.Wal śmiało samochód teściowej 9. Mafia - auto służbowe 10. Jak dorosnę będę mercedesem (napis na maluchu) 11. Co się tak qrwa patrzysz?! 12. Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka 13.Jeśli możesz to przeczytać, to jesteś za blisko! 14. Wszystkie drogi prowadza przed siebie 15. Nie jestem tak pijany jak myślisz 16.the hell was full... so i'm come back ! 17. Nie rusz mojego auta, a ja nie rusze Twojej żony! 18.Testament leży w schowku 19.Proszę nie wjeżdżać mi w bagażnik, mój prawnik jest na urlopie 20. Jeżeli nie podoba Ci się mo styl jazdy to zejd� z chodnika ! 21. Zginšł Ci kotek? Sprawd� pod kołami mojego wozu... :-) 22. Ubezpieczja mnie - za chwilę zmieniam pas jezdni 23. Uwaga! Kierowca ma przy sobie tylko 20 PLN/EURO w drobnej amunicji 24. Bóg musi lubić idiotów - tylu ich stworzył 25.Wsad� sobie tš komórkę do dupy, może będziesz lepiej prowadził ! 26. Tylu pieszych, a ja mam tak mało czasu :-) 27.Uwaga! Kierowca jest naturalnš blondynkš ! 28.Tu pracuje 100 KONI i 1 MUŁ 29.Uwaga! Jeżdżę tak samo �LE jak TY 30.Nie KRADNIJ ! Auto MAFII! 31. ZAPNIJ PASY! Ja �migam 50 km/h 32.Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ? 33.Jeżeli możesz przeczytać ten napis, to znaczy, że straciłem przyczepę. 34.Mam zepsuty klakson. Obserwuj mój środkowy palec u ręki.

Gość mowie prawde
nie przyklejaj takich haseł to dziecinne !

Gość LadyMorgana33****
2/7/8/9/33/34

o jaaa jakie świetne :D jak już zdam to cholerne prawko i skombinuje samochód to też sobie jakiś nalepie :P mnie się najbardziej 10. podoba :D

Dziecinne nie dziecinne ;) w każdym z nas jest coś z dziecka :P dziecinne nie znaczy złe ;] a takie napisy tak jakoś fajnie autko ozdabiają :P

Gość ACDE
Nie przyczepiaj sobie żadnych takich rzeczy, bo to głupie i dziecinne .

Gość hermionkaa
A mnie najbardziej podoba się ten napis: 32.Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ? Fajny pomysł, sama chętnie zrobię sobie coś podobnego :)

Gość barwasza
takie coś jest dobre tylko wśród 18 latków a większość to dorośli i taki napis wzbudza politowanie i rozczulenie dla młodego głupka jak bardzo Ci zależy i sie upierasz to pozycja nr 13 jest dobra reszta na siłe chce być dowcipna --żenada :-)

Gość Marcel.Ma.jaja
jestem za 11

Gość straszna dziecinada
ale może dzięki tym hasłom ktoś się uśmiechnie stojąc po raz tysięczny w korku

Gość Antonio...Banderaz
Niezłe jest to z mercedesem..