Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isajaa

Czy jest w ogóle taka fobia?

Polecane posty

Gość isajaa
to się zaczęło gdy jeden z moich chłopaków mnie dotykał a później zobaczyłam że nie mam swojego portfela teraz się tego boję

Gość relaxing enjoying
mam pytanie, jeśli mogę się wtrącić... ja mam coś takiego, że lubię flirtować, lubię czułość, przytulenia, bliskość. wszystko to daje mi dużą radość. ale nie mam na myśli seksu czy jakichś pieszczot. ale po jakimś czasie, kiedy mam czas na przemyślenia, czuję gigantyczny dyskomfort, wmawiając sobie, że zrobiłam coś okropnego, niemoralnego, jak mogłam się tak zachować i to doprowadza mnie to gigantycznego płaczu i poczucia winy... czy to też fobia?

Gość isajaa
Podejrzewam, że moje lęki są związane z przeszłością, ale to mi w ty nie pomaga, a wręcz przeciwnie :O Kiedy zdałam sobie z tego sprawę, to teraz czuję usprawiedliwienie wobec takich zachowań :O

Gość isajaa
relaxing enjoing, ja miałam tak kilka lat temu. Wcześniej kiedy się przytulałam itd. to w tym momencie nie czułam się źle tylko dopiero później miałam ogromne wyrzuty sumienia. Może też dlatego to przeszło na całkowite unikanie jakiegokolwiek dotyku.

Gość relaxing enjoying
:( a może to być związane z tym, że nie mogę zaakceptować siebie albo z tym, że jestem zakochana w kimś innym i chyba nie potrafię stworzyć związku? :(

Gość isajaa
Nie pocieszę cie, ale mając takie lęki to na pewno nie da się stworzyć związku :( Ja początkowo nie zdawałam sobie sprawy skąd się to bierze, ale niestety w każdej wolnej chwili analizowałam swoje wspomnienia itd. Zebrałam wszystko do kupy i wyszedł okropny zlep wszystkiego :O

Gość relaxing enjoying
:(

Gość ja mam to samo_23
nationwide dotyku,byłam molestowana przez dziadka :(

Gość ja mam to samo_23
nie wiem,dlaczego jak napisałam nienawidzę to się zrobiło z tego nationvide :O :O