Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z wielu przecietnychh

Brzydkie dziewczyny szukają facetów w necie? Bzdura!!!

Polecane posty

Taka panuje opinia, ale ja jestem wlasnie taka dziewczyna - dla jednych przecietna, dla innych maloatrakcyjna, brzydka itp. Powiem wam, ze wlasnie dlatego nie umowilabym sie na randke z neta. Nie znioslabym mysli, ze ktos mnie polubil, bylo OK, ale nie bedzie ze mna przez moj wygląd, to takie upokarzające... :( W realnym swiecie nie ma tego zagrozenia - poznajemy się, od razu widzimy sie na wzajem - wchodzisz w to albo i nie, sprawa jasna.

Gość wzruszyla mnie twoja
histeria

Gość ncbnbc
Doda też szukała w internecie

Gość autorka ma racje tez tak mam

Gość DAroraro
odezwij się na moje gg: 7229997 ja się z Tobą chętnie bym spotkał,nie żartuję,odezwij się ,a nie pożałujesz!!!

Najpierw cię ktoś polubi przez pisanie a potem jak po jakimś czasie zobaczy fotkę to ucieka:) zazwyczaj najpierw ludzie chcą zobaczyć osobe na zdjęciu z którą chcą korespondować a potem piszą;]

DOroraro - chcesz sie ze mną spotkać, bo napisalam, że jestem brzydka? :O Wybacz, ale to świadczy o jakimś zboczeniu z Twojej strony...

"Powiem wam, ze wlasnie dlatego nie umowilabym sie na randke z neta. Nie znioslabym mysli, ze ktos mnie polubil, bylo OK, ale nie bedzie ze mna przez moj wygląd, to takie upokarzające.." a ty byś się pewnie zaczęła spotykać z facetem którego polubiłas ale na spotkanie przyszedł troll? taaa jasne 🖐️

Gość DAroraro
napisałaś,że jesteś przeciętna.Każdy odebrałby Cię subiektywnie,więc skąd wiesz,że w mojej ocenie byłabyś brzydka? TWOJA MEGA SZANSA !? - sprawdź opis na moim gg: 7229997 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!! TWOJA MEGA SZANSA !? - sprawdź opis na moim gg: 7229997 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!!

Gość dziwny masz problem..
jak ktos szuka przez jakis serwis randkowy to zazwyczaj zamieszcza tam zdjecie;) jesli dasz uczciwie pokazujace cie fotki to napisza tylko ci ktorym będziesz odowiadala:P