Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła panna młoda D

suknia rozm.34

Polecane posty

witajcie :) jestem na etapie szukania sukni ślubnej i pisze do was ponieważ Panie z salonów są tak zdeterminowane by coś sprzedać, ze zachwalają wszystko co założę ;) otóż jestem filigranowej budowy (no może poza mocnymi nogami) - szczupłe ramiona, wystający obojczyk, małe piersi... no i mam 1,58 w kapeluszu ;) doradźcie mi proszę jaki typ sukni by mi pasował - moze jakieś linki ze zdjęciami? Hm... bezy to chyba w przedbiegach odpadają bo zwyczajnie w nich utonę, a nie wiem czy wchodzą w grę koronki (czy mnie nie przytłoczą). Proszę o pomoc :) pozdrawiam!

Gość pannnaaamlodaaaa
ja bylam mierzyc rozne suknie podobaly mi sie na zdjeciu ale jak ubralam nie czulam ze to cos dla mnie , tez jestem szczupla nosze rozmiar 34 mam maly biust i 162cm wybralam http://www.bellissima.pl/maggie_sottero.php?s=32.jovi jest idealna sexowna poprostu cudna :))), ale nie jest tania nie wiem ile chcesz przeznaczyc na suknie bo ta kosztuje 4tys zl , no chyba ze uda Ci sie zdobyc uzywana ale z tym rozmiarem moze byc trudno , jesli szukasz tanszej poszukaj czegos podobnego :)

dziękuję za odpowiedz :) budżet na suknię to tak około 5 tyś. aczkolwiek jak najbardziej jeśli trafię z rozmiarem i fasonem to nie pogardzę używaną :) ogólnie piękna suknia (może tylko jak dla mnie zbyt rozkloszowany dół) - czyli gabarytów jesteśmy podobnych :) nie przytłacza Cię właśnie taki szeroki dół?? wybór jest trudny eh.. podobała mi się np. suknia Reni Jusis... taka trochę w stylu greckim - ale tu z kolei bałabym się wyglądać jak śmierć-anorektyczka.. Pozdrawiam :)

chyba, że to tylko takie złudzenie na tym zdjęciu

Gość pannaamlodaaa
jak dla mnie jest cudowna , powiem Ci ze mi na poczatku tez inny styl sie podobal ale jak przymierzylam to wlasnie ten jest dla mnie :) podoba mi sie jeszcze taka http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=80 ale jej nie mierzylam chodz sadze ze tez byla by ladna mi styl grecki sie nie podoba ;) taki workowaty troche , malo sexowny jak dla mnie :)

Gość nie jestem stylistką
Drobniutka i niska dziewczyna może bbbb ładnie wygląda w zwiewnej sukience, ale z jednym zastrzeżeniem - suknia musi miec choćby minimalnie zaznaczoną talię = bardziej rybka niż typowa empire-napoleonka. W przeciwnym wypadku pozbawiona wcięcia w talii sylwetka brzydko skróci się optycznie na przestrzeni od biustu do bioder, i pozbawiona torsu Panna Młoda zacznie wyglądać jak przydeptany podgrzybek... Dlatego "józefinki" i "napoleonki" - jak najbardziej, ale nie w stylu ewidentnej "koszulki" z talią pod biustem.

Gość meg-ane
do "hej dziewczyny a ja" pieeeekna ta suknia, tez jestem drobna tez szukam czegos szczegolnego a ta jest po prostu boska :) jaki jest jej koszt ?

Gość Lili Lili
Oj to masz naprawdę filigranową budowę. Wejdź sobie na ślubowisko i tam w katalogu poszukaj odpowiedniej. Jak Ci się spodoba napiszesz do firmy i uzyskasz odp. bez wychodzenia z domu. Powodzenia :):)

Gość hej dziewczyny a ja
meg-ane, ok.2 tys :)

Ja sama jestem twoich rozmiarow i do slubu mialam suknie z kolekcji White One model 424: http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slubne/white-one-kolekcja-2009/suknia-slubna-white-one-424.html Co do salonow,to wspolczuje Ciz,e trafialas na nieuczciwe sprzedawczynie....drobnej dziewczynie nie we wszystkim bedzie dobrze....nie dla nas bezy, nie dla nas falbanki bo one skrajacają.Ja mialam prostą rybke-a tez nie kazdemu pasuje (bo tu akurat lepiej wygl;adaja drobne dziewczyny niz potęzne:) )z trenem i bolerkiem koronkowym...i bylam bardzo zadowolnoa :) Jak chcesz wysle Ci pare swoich zdjec na maila to ocenisz,czy przytloczyla mnie:)

Aga_80 Twoja suknia to strzał w 10... no jest po prostu przepiękna! Kwintesencja kobiecości! O ile na bezę absolutnie zamiaru nie miałam - o tyle na delikatne koroneczki owszem, ale obawiałam się, ze będzie to na mnie zbyt pstrokate... Do tego wysokie buciki :) eh.. :D

A jeśli miałaś takie bolerko jak to na modelce to jedno z najsprytniejszych jakie widziałam. :) Za zdjęcia na maila bardzo dziękuję, ale nie mam takiego w którym nie byłabym z imienia i nazwiska... a zakładać na jeden post to się straszne śmieciowisko robi w necie ;) I za inspiracje dziękuję :) I widzę, że temat się rozwija - piszcie jeszcze filigranowe kobietki i chwalcie się kreacjami :)

Hej dziewczyny...miałam taki sam problem.Noszę rozmiar 32/34 i nie było łatwo,ale upatrzyłam sobie na zdjęciu to jedyną,wymarzoną,która nie dawała mi spokoju:)także opowiem Wam krótką historyjkę jak to było... Problem był o tyle,że nigdzie w Warszawie jej nie było,musiałam jechać aż do Wrocławia ale jak ją zobaczyłam od razu się w niej zakochałam.Cena powaliła z nóg 4.690zł ale naprawde warto było, polecam bo efekt był oszałamiający-dla wszystkich,łącznie z mężusiem;)Jeśli ,któraś z Was szuka sukni firmy Maggie Sottero model "Rhianna Royal"(biała ze srebrnymi akcentami)roz.34-38(efektownie wiązana)- to mam do odsprzedania za 2.000 zł. Brałam w niej ślub w sierpniu tego roku. Suknia jest prześliczna,układa się rewelacyjnie (halka z kołem). Jak coś piszcie...Pozdrawiam!!! P.S Życzę każdej przyszłej pannie młodej aby założyła w tym wyjątkowym dniu to wymarzoną suknie,bo zdecydowanie ma to wpływ na dobre samopoczucie...

Gość suknia
Ja w swojej ofercie mam kilka fajnych modeli 34 z wieloma dodatkami i to za dużo niższą cene niż tu Panie podają . mój e-mail: a.komis@o2.pl (prześlę linki)

witam, Autorko!!! Ja również jestem filigranową osóbką;) mam do sprzedania suknię- zobacz, może Ci przypadnie do gustu? Będzi ci pasowął fason A. Popatrz- u mnie jest taki obniżony- od bioder się rozszerza, dzięki czemu pięknie podkreśla talię! Na pewno jeśli chcesz wydłużyć sylwetkę- możesz mieć coś "zakładanego" na szyję z dekoltem w serek- to optycznei wydłuża sylwetkę. odradzam suknię bez szelek z gorsetem, bo to skraca sylwetkę. moja suknia jest baaardzo wygodna! http://www.allegro.pl/item1033021259_biala_suknia_slubna_34_36_slubu_panna_mloda.html