Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie przeciętna

I jak tu wierzyć w siebie???

Polecane posty

Oto moje doświadczenia ze znajomości internetowych: 1. Nie przyszedł na umówione spotkanie. Tzn chyba przyszedł, ale nie podszedł, bo więcej się do mnie nie odezwał. 2. Błagał o zdjęcie - w końcu mu wysłałam. Dotychczas miłe rozmowy stały się nagle zdawkowe, krótsze, oschłe. W końcu przestał się odzywać. 3. Kiedy zobaczył moje zdjęcie centralnie powiedział mi, że jestem brzydka. 4. Uznał, ze mam spieprzony charakter, więc po prawie roku rozmów i kilku spotkaniach zakończył znajomość. Dodam , że wszyscy panowie byli lat 30+. Ze wszystkimi rewelacyjnie się rozmawiało. Do czasu... W końcu uwierzyłam, że jestem tak beznadziejna, że już nigdy nikt mnie nie zechce. :(Moja samoocena spadła prawie do zera. :(

uznali chyba , że szkoda prądu i szkoda kompa eksploatować bom niewarta . przecietnej urody jestem , i z zezem.

to nie chodzi o to, że jestem brzydka. Może nawet bardzo nie jestem. Chodzi o to, że jestem beznadziejna. Pod każdym względem. To mi właśnie dali odczuć ci faceci.

rozmawiałam z jednym o zderzaczach hadronów. inteligentnie nam się rozmawiało , ale niestety o seksie mowy nie ma nawet chciał ale mu do mnie nie stanąl , bo niestety oszukać penisa się nie da , mi powiedział