Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwona69

Kurator czy moga mi go przydzielic? i co mi grozi za nastepujace czynyPOMOCY

Polecane posty

Gość zmartwona69

1 wypilam sporo alkoholu a mam ponizej 18 lat(mam 15) 2 Wyzwałam policjanta ( 1 raz) 3 Piłam spirytus To taka pierwsza moja wpadaka czy wiecie co mi moze grozic??? Kurator grzywna? BYl ktos w podobnej sytuacji pomóznie mi pliss

Gość zalamana69
daniel- byles w podobnej sytuacji? to 1 takie zdarzenie

Gość zalamana69
kurde ludzie dolujecie mnie ;((((

Zalezy na kogo trafisz.Na pewno czeka Ci sad rodzinny i kurator :D Ale kurator to nic strasznego.Jak jakas suka to bedzie Cie kontrolowac nawet jak bedziesz siedziec na kiblu. Nastepnym razem pomysl co robisz,bo rodzicom wstyd robisz i to na nich spada wina,bo jestes nieletnia. Na poprawczak musisz zapracowac jeszcze bardziej :p

Gość zalamaa69
ale jesli wywiad srodowiskowy pojdzie ok to moze tylko grzywna? a czy to moze pojsc do szkoly? czy szkola sie o tym dowie?

Gość zlaman69
komdant jestes z policji?

Gość ndmbfmdsbfmndfsbfm
pewnie trafisz do domu dziecka a w Uwadze na TVNie powiedza ze twoja rodzina to patologia:o ale moim zdaniem najlepszy skutek wychowawczy przyniosłoby tradycyjne batożenie:classic_cool:

Gość zalamana69
to komdant bede miala kurTORA NA 100% NAWET JAK TO 1 TAKA SYTAUACJA A JA JESTEM Z POZADNEJ RODZINY?

Gość kiedyś zdemoralizowana
W wieku 17 lat wylądowałam na wytrzeźwiałce :o Zanim tam trafiłam wyzwałam policję i zachowywałam się agresywnie :o Miałam sprawę w sądzie rodzinnym o demoralizację :o Po sprawie nic nie było, nie przyznali mi kuratora, chociaż to dziwne, bo na sprawie wyszło na dodatek, że zostałam wyrzucona ze szkoły :o Może tobie też się upiecze

Gość zalamna69
módlcie sie o mnie mma nadziejej ze nic nie będzie

Gość zalamana69
kiedyś zdemoralizowana - mam taka nadzieję ale ja mam 15 lat

Gość zalamana69
to pierwsza taka wpadka .... kurde jak ktos mial podobnie to niech pisze... oceny mam calkiem niezzle

Ojej :-o Ale co Ci pomoga oceny?! Nachlalas sie,wyzwalas policjanta i do tego nie masz 15 lat.Nikt normalny inaczej na to nie spojrzy. Nie rozumiesz? Znam sie na tym.

Gość zalamana69
no ale jakies tam wywiady srodowiskowe itp.. sama nie wiem a ty komdant kim jestes ze sie na tym znasz?

Gość zaden kurator
Dostaniesz taki wpierdol ,żw przez tydzień na dupę nie usiądziesz TWOJA MAMA.

Bedzie wywiad srodowiskowy,ale zrobiony przez kuratora. Juz Ci wszystko powiedzialam. Nastepnym razem uwazaj,bo w koncu moga zabrac Twoim rodzicom prawa rodzicielskie.

Gość kiedyś zdemoralizowana
Wiem, że masz 15 lat, ale u mnie sprawa była poważniejsza. Tak jak napisali w protokole "usiłowała się bić z policjantami" :D :O Na wytrzeźwiałkę dojechałam zakuta w kajdanki :O Poza tym odbierał mnie stamtąd brat, który chciał zakozaczyć swoją znajomością prawa i wszystkich tam zrugał :O Opinię ze szkoły dostałam tragiczną, a na wywiadzie środowiskowym przez cały czas się z tego śmiałam :o Na sprawie sądowej wyraziłam ogromną skruchę itd, i obeszło się bez dozoru kuratora. Hehe teraz przez to wszystko będę miała wstyd do końca życia :O