Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarobki warszawskie

8 zł na rękę za pracę w Warszawie!!!

Polecane posty

Gość kazujoszi
zgadzam sie z krokodylica

Gość krokodylica123
przez 5 lat pracowałam jako recepcjonistka w kilu zupełnie różnych hotelach w Polsce i nigdy jeśli rozmawiałam z gościem nie przeprosiłam i nie odebrałam dzwoniącego telefonu:)W 99% hoteli rezerwacje telefoniczne winny być potwierdzone faksem albo meilem,więc dzwoniący telefon to jest tylko dzwoniący telefon i ważniejszy jest człowiek:)

Gość A powiedz mi
A co robisz teraz? Awansowałaś? Studiuję turystykę i zastanawiam się jaka jest przyszłość w tym zawodzie, właśnie w hotelarstwie.

Gość krokodylica123
studia skończyłam 3 lata temu i nie turystykę a wymarzone języki wschodniosłowiańskie,mogę pracować jako tłumacz(zrobiłam sobie specjalizację) ale wybrałam pracę w pewnym rosyjskim ogromnym,wypasionym biurze podróży:)Jeżdżę z ludźmi po całej Rosji ale tak naprawdę to nie wiem co będę dalej w życiu robiła:)mam teraz pracę o jakiej marzyłam jeszcze w liceum ale jeśli zdecyduję sie na założenie rodziny to zmienię pracę na stacjonarną,bo jak wychowywać dziecko między Kremlem a Bajkałem:)

Gość krokodylica123
nie uwierzę,że recepcjonistka w dobrym hotelu,ktora musi znać bardzo dobrze choć angielski,wyglądać porządnie,umieć współpracować z ludźmi,rozmawiać,wzbudzać sympatię,zaufanie będzie zarabiała 300 zł więcej niż najniższa krajowa w Polsce:)