Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwila szczerosci dla pan

chwila szczerosci dla pan - facet traktuje kobiete tylko przez pryzmat seksu

Polecane posty

Gość moj chlopak nie jest bogaty
ale ma glowe do roznych rzeczy, nie moiw : nie wiem ...tylko probuje znalezc rozwiazanie ale gdyby nie umial niczego, gadal o bzdetach i nie umial sprawic ze go podziwiam .. nie bylabym z nim jestem totalna materialistka wiec sama troszcze sie o to zeby miec kase i nie musiec polegac na facetach - nigdy nie chcialam nic od zadnego w sensie pienieznym ale jesli umieja sie pochwalic wiedza ktorej ja nie mam - podziw w moich oczach .... i seks bo seks jest w glowie ... na pewno nie oddawalabym sie jakiemus prostakowi ktory umie poiwedziec tylko yyy i eeee

Po pierwsze myśl dziewczyno i dobrze czytaj przynajmniej 10 razy bo jak widać musisz wszystko czytać 10 razy bo nic nie możesz zrozumieć!!po drugie jak już poczytasz wszystko 10 razy to zrozumiesz że nie jestem autorem tego topiku,po trzecie jest demokracja która dopuszcza wierzenie w coś czego nie ma,więc możesz wierzyć w miłość,boga czy też w muminki,twój wybór,o miłości znów nie chce mi sie pisać bo już kilka krotnie pisałem,z kobietami się zadaje bo jestem człowiekiem seksualnym który ma potrzeby seksualne,no9 i po trzecie jak ja sie wypowiadam na jakiś temat to ty zawsze możesz użyć swoich argumentów i obalić moje teorie ale ty umiesz tylko innych obrażać!!!

moj chlopak nie jest bogaty-No to fajnie że sie rozumiecie ale powiedz ile jest kobiet myślących tak jak ty?Większość uważa że to rola faceta a ona powinna tylko leżeć i pachnieć!!

Gość siedzisz i smędzisz
nie o urodę ani o kasę chodzi ale o to żeby jak koleżanka wyżej zauważyła facet nie był ofiarą losu... a zły i brzydki właśnie taką ofiarę losu z siebie czyni twierdząc że nie ma dziewczyny bo laski wolą tylko tych bogatych i przystojnych ewentualnie tylko przystojnych

choineczka-Nadal nie wiem o co wam chodzi z tym pomysłem na życie,ja pracuję i mam swoje pasje!Więc konkretnie co macie na myśli,bo ja mam w planach nadal pracować i mieć nadal swoje zainteresowania!A czy wy,kobiety macie pomysł na siebie?Jeśli tak to napiszcie jaki!

no jakis tam pomysl mam... :] nie bede sie tutaj chwalic :P poki co wiem, ze nie chce sie wiazac... bo facet niestety tylko ogranicza :/

co do tego, ze nie facet patrzy na kazda kobiete przez pryzmat seksu to nie mam watpliwosci... ale to wynika tylko i wylacznie zwaszych ograniczen :] nie potraficie byc ponad swoje popedy... to takie smutne :/

Ja nie jestem ofiarą losu,przynajmniej tak siebie nie spostrzegam,większość ofiar to są przystojni faceci którzy są bogaci ale mają przesrane życie bo ożenili sie z jakąś zołzą,wierz mi że mam kumpli którzy zawsze byli przystojni i wyrywali panny a teraz mają pszesrane i są ciągle bez kasy!!Czujesz to że facet pracuje i nie idzie z kumplami na piwo bo nie ma 4zł?Dla mnie śmieszne więc stawiam mu to piwo a on mówi ze ma przejebane życie i żyć mu sie już nie chce!!Ja jakoś nie mam takich problemów ani myśli!A sex zawsze można sobie kupić!!

Gość ŻAL MI WAS
żebyście nie wiem co zrobili to i tak najważniejsze jest kochające serce i charakter

widzialy galy co braly... do slubu sie nikogo nie zmusi :) no i super... masz na piwo, na sex... to po co Ci dziewczyna? w czym problem?

A widzisz,to samo pytanie zawsze zadaje kobietom,po co im facet i zawsze mi opowiadają swoje bzdety,ja ci nie odpowiem na to pytanie bo nie wiem,ale coś ciągnie do kobiet,natura wielką ma siłę!!!

żebyście nie wiem co zrobili to i tak najważniejsze jest kochające serce i charakter dlaczego zakładasz, że to, co najważniejsze dla Ciebie, jest też priorytetem dla innych? mądrość sołtysowej? kochające serce mi nie wystarczy, nawet w połączeniu z charakterem

Ja nie jestem ofiarą losu,przynajmniej tak siebie nie spostrzegam,większość ofiar to są przystojni faceci którzy są bogaci ale mają przesrane życie bo ożenili sie z jakąś zołzą oni wygrali:D

Gość lamka 2
Z pierwszego autorskiego postu wyczytalam, ze mezczyzna tak czy inaczej zwiaze sie z kobieta o fajnym charakterze i mam taki przyklad, zreszta nie jeden, ale ten ostatni w pracy, az bije po oczach. Dziewczyna nie tylko nieladna ale rowniez zaniedbana, a facet super przystojny, ale nie wierzzy w siebie i zwiazal sie z nia, bo ta wg niego ma fajny charakter wlasnie.

choineczka-Myślę że bierze się to z zapewnienia sobie stałego seksu!!Natura nas stworzyła tak żebyśmy sie maksymalnie rozmnażali,więc jak sie ma kobietę koło siebie cały czas to wzrasta popęd seksualny a tym samym kopulacja i myślę że dlatego natura stworzyła tak człowieka żeby był zawsze blisko siebie.

Gość lamka 2
dla niektorych zeby miec seks w ogole, to trzeba sie zwiazac

zapewnienia sobie stalego seksu??? dziwne, ja sobie nie musze sama zapewniac... bo mam na codzien wiele propozycji... ale jakos, ze sie nie puszczam na lewo i prawo to nie korzystam :]

Gość lamka 2
jaka masakra, nie chce sie smazyc w piekle