Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia 333.

MOja kuzynka przychodzi do nas tylko kiedy jest mój facet

Polecane posty

Gość Julia 333.

3 miesiące temu zamieszkalismy razem z moim facetem po prawie 4 latach znajomosci. teraz mieszkamy w sasiednim bloku mojej kuzynki. on jest dziewczyna "nie cięzkiego prowadzenia". miała od groma facetow, prowadzała się z osiedlowymi typkami, lubiła imprezowac...nie wiadomo z kim, nie wiadomo gdzie az wpadła. teraz ma pół roczne dziecko, tatus zwiał. wiec mieszka sama z rodzicami obok nas.od pewnego czasu zauwazyłam ze przychodzi do nas tylko wtedy jak mój chlopak wraca z pracy. niby to przypadkiem pojawia sie godzinke, albo pół wczesniej i juz zostaje.zawsze odpindrzona, umalowana, uczesana jaby sie gdzies wybierała. przy nim stara sie byc zabawna , błyskotliwa i taka super mamusia. ładuje mojemu facetowi dziecko na ręce, dyskutuje z nim, zachwyca sie kiedy on cos mówi. on na to nie reaguje pewnie nawet nie wie o co chodzi bo to typ takiego miska. ale ja zauwazyłam o co chodzi, leci na niego i wkurza mnie to. jestesmy młodzi. ja mam 22 lata, mój facet 26, kuzynka 23

Gość klopp
Zasugeruj jej, ze nie zyczysz sobie tak czestych odwiedzin, albo nie przestan jej otwierac drzwi...

Gość Julia 333
i rozpina mu rozporek , wyciąga penisa i do buzi sobie wkłada. a ja nie wiem o co jej chodzi?

Gość Julia.333
jak tak powiem to tak jakbym sie jej przyznała ze jestem zazdrosna, a on pewnie mnie wysmieje i jeszcze rozgłosi, bo to taki typ.

Gość Powiedz wprost
Co o tym myślisz.

Gość Julia.333
a dziecko wiadomo czyje jest bo mieszkala troche z tym facetem, tyle ze on jak sie dowiedział o ciązy to wyjechał i juz sie nie pojawil

Gość moja dobra rada
Czemu wybrałaś ten sam blok co ona ? Wyprowadź się na drugi koniec miasta.

Gość Julia.333
dam jej 50 zł żeby się odczepiła

Gość Julia.333
nie no narazie mieszkamy tam bo wynajmujemy. jest to mieszkanie znajomych wiec mamy tanszy wynajem