Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boobzilla

leje sie ze mnie jak z kranu- help!

Polecane posty

Gość boobzilla

Hej, biore tabletki juz od conajmniej 10 lat i jeszcze nigdy mi sie nie przytrafilo cos takiego... leje sie ze mnie jak z kranu, a dopiero tydzien temu zaczelam nowe opakowanie! ( drugie, bo mialam przerwe). Cala lazienka ujebana, spodnie... geee nigdy, NIGDY sie ze mnie tak nie lalo :O wtf? ktos wie? przeczekac? brac dalej tabletki? wiem ze nie umieram ani nic takiego, ale jak nie wiem- to pytam. eh 28 lat na karku i tak mi sie nie przytrafilo jeszcze...

Gość boobzilla
nawet mnie nie straszcie ze poronienie, bo mi ostatnio czesto niedobrze bylo ... :O hm.

Gość poronienie
Typowe sytuacja jak przy poronieniu, ale mam nadzieję, że to nie to. Jak bedzie długo trwało silne krawinie to biegusiem do szpitala.

Gość boobzilla
poronienie- dziekuje... ale mi sie smutno zrobilo jakos. a "dlugo" to znaczy ile?

Gość poronienie
Właśnie czytałam o samiostnym poronieniu, i tak mi się skojarzyło, że to może być to. Tym bardziej, że jesteś w połowie opakowania. napisane było, że jeśli potrzebujesz dwóch podpasek w przeciagu godziny, niestety nie podano przez jaki czas. A jesteś sama w domu?

Gość boobzilla
tak sama jestem , do jutra. ja uzywam tamponow, i wlasnie bylam zmienic go po paru godzinach, i ( sorry za obrzydlistwa :P ) wyjmujac go wylecialo mnostwo krwi na podloge i spodnie, pozniej wkladajac nowego znow sie duzo wylalo. jasna cholera no. dzieki 'poronienie' naprawde :) mam nadzieje ze to nic powaznego. :)

Gość poronienie
Może wyjmij tamopon i przejdz na podpaski, będziesz mogła cały czas oceniac sytuacje. Może się mylę, oby...pewnie to nic miłego.

Gość lepiej jechac do lekarza
to nie musi byc poronienie,ale po co sie tak wykrwawiac? Ida tez skrzepy czy tylko plynna krew?Jezeli sa skrzepy moze byc cos powazniejszego.

Gość boobzilla
ok, ide poczytac ksiazke, sprawdze za jakis czas jak wyglada sytuacja... nie zwracalam uwagi czy sa skrzepy, bo bylam zaaferowana sprzataniem podlogi :P ale zwroce na to uwage.. dzieki!