Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie jak dziwka

Co ja zrobiłam??

Polecane posty

Gość czuje sie jak dziwka

zeszłej nocy zrobiłam mojemu facetowi pierwszy raz w zyciu loda(takze w ogóle pierwszy w zyciu)i czuje sie strasznie...jakoś tak wyszło jak zeszłam tam nizej a obiecałam sobie ze nigdy tego nie zrobię:(

Gość
zrobiłaś to z miłości nie załamuj się

Gość beznadziejnie...
taki brudny był? masakra....\ chciałabym mieć takie problemy

Gość Seks w rodzinie jest tematem
tabu. Rodzice nie rozmawiają na ten temat z dziećmi, a często przekazują im negatywne emocje dotyczące bliskości między dwojgiem ludzi i stąd się potem biorą takie zahamowania

Gość
ponad połowa dziewczyn w twoim wieku już to robiła a reszta podzieli się na pół i zrobi to w czasie a wtedy zostaje 1/4 i ta jedna czwarta dzieli sie na połowę i w jednej połowie są pasztety które nigdy nie miały chłopaka i dziewczyny takie co uważają ze to jest poniżenie ....

Gość łehehehehe
do autorki: też tak miałam. wyzywałam siebie od kurw, dziwek i czego tam jeszcze, nie moglam patrzec w lustro. :P ale mi przeszlo po kilku dniach.

Gość też miałam zahamowania
"Seks w rodzinie jest tematem tabu. Rodzice nie rozmawiają na ten temat z dziećmi, a często przekazują im negatywne emocje dotyczące bliskości między dwojgiem ludzi i stąd się potem biorą takie zahamowania" Oj zgadzam się z tym w całej rozciągłości. Moja mama niestety wpajała mi że seks to przykry obowiązek małżeński dla kobiety i tylko dziwki czerpią z tego przyjemność. A facetom to tylko na tym zależy... itd, itp. Nawet nie macie pojęcia ile mój mąż się musiał nade mną napracować! Ale to już zamierzchła przeszłość :D

Gość Dar--s
Jak czytam takie bzdety małolat to mnie nosi - dorośnij to zrozumiesz że obciąganie to normalka i przyjemność dla obojga

Gość awasawa
Nie rozumiem tego skojarzenia z "dziwką". Duża część kobiet nie wypuści nawet jak facet sie wyrywa, bo chce łyknąć ten zestaw witamin, inna część kobiet robi to żeby uzyskać żel na maseczkę do natychmiastowego zastosowania, inne lubia patrzec na wytrysk i czuć te drgawki w dłoni, innemaja satyfakcję że mu to zrobiły jako frajdę... i wcale nie są dziwkami. Normalne mamuski.

Gość Michal Aniol
Nie stresuj sie tak bardzo. Twoja mama zrobiła tak twojemu tacie z pewnościa nie jeden raz. Więc weź przykład z mamy i ociagnij przynajmniej do pierwszej setki. Chłopak ci bedzie wdzieczny.

Gość jesteś lodziarą
Jeśli nadal nie możesz nic jeść, to przynajmniej zrób połyka, sperma zawiera dużo cukru, pozwoli ci to pociągnąć jeszcze tydzień Ty brudna dziwko.